0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα, εννοώ ότι με αυτό που προτείνεις, κάποιος που ήταν πχ πρώτος στους διορισμούς (από Θεσσαλονίκη) και διορίστηκε πχ. Λάρισα, ενδέχεται να χάσει μετάθεση για πχ Κιλκίς, από κάποιον άλλο που πέρισυ ήταν πχ 60ος και διορίστηκε Δ. Δωδεκανήσων (λόγω των περισσοτέρων μορίων μου μαζεύει ο δεύτερος την τρέχουσα χρονιά.)
Οκ. Αυτό όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Από τη στιγμή που κάποιος είναι Λάρισα και ο άλλος σε πχ δυσπρόσιτο ο δεύτερος οπότε και να γίνουν αιτήσεις πάλι θα είναι μπροστά. Πέταξε λοιπόν η μετάθεση για τον πρώτο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης μην είσαι σίγουρος ότι κάποιος από Θεσσαλονίκη δεν θα απέφευγε τη Λάρισα και θα προτιμούσε τη Δ Δωδεκανήσου ακριβώς για τα μόρια και σκεπτόμενος ότι αν πάει Λάρισα δεν θα φύγει ποτέ για το σπίτι του. Ποιο άδικο δεν θα είναι όμως αυτός που είναι Λάρισα να μείνει εκεί και να χάσει τη μετάθεση στη Θεσσαλονίκη απο το νούμερο 60 στον πίνακα που διορίστηκε ένα χρόνο μετά;
όχι κάνεις λάθος, πολλά μπορουν να αλλάξουν, υπάρχουν και οι αποσπάσεις μην ξεχνάς, μπορεί ο "Λάρισα" να κάνει ρελάνσ μέχρι τις μεταθέσεις με "διάφορα" μόρια.Το όλο σύστημα είναι "δυναμικό", όπως και τα μόρια που μαζεύουν οι αναπληρωτές.
Κανένα λάθος δεν κανω. Δηλαδή δεν θα πάει κάποιος Δωδεκάνησα αλλά Λάρισα αλλά μετά δεν θα μείνει Λάρισα αλλά θα παίρνει αποσπάσεις στα Δωδεκάνησα. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά αν γίνει αυτό. Ακόμα και έτσι να γίνει όμως δεκτό αλλά γίνει μετά τη διετία που θα παίζει η δυνατότητα απόσπασης και όπως λες είναι το σύστημα δυναμικό και ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει. Όλο το ζήτημα είναι με το τέλος της πρώτης χρονιάς κάποιου που διορίστηκε. Να μην του δωσει δικαίωμα να κάνει αίτημα για μετάθεση στο σπίτι του αλλά να διορίσει κάποιον εκεί ενώ την πρώτη χρονιά δεν είχε δώσει το κενό για διορισμό.
Εσύ μπορεί να μην το κάνεις, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει αν θέλει για χ-υ λόγους (δεν θα δώσει και αναφορά), άρα αφού το ενδεχόμενο υφίσταται, κάνεις λάθος.Όσον αφορά την αναφορά "Να μην του δώσει δικαίωμα να κάνει αίτημα για", πιστεύεις ότι η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε το καλοκαίρι, έδωσε την ευκαιρία να ζητήσουν μετάθεση/μετάταξη οι "παλιοί", ή ευνόησε τους νεοδιόριστους;(Αυτό που θέλω να καταδείξω, είναι ότι δεν πρέπει να επικαλούμαστε τα "θέλω" μας ως κάτι το δίκαιο (με συμφέρει να γίνει τροποποίηση σε ένα έτος, έχω πολλά μόρια προϋπηρεσίας σε δύσκολες περιοχές))
Εννοείται ότι υφίσταται ως ενδεχόμενο. Αν προσέξεις καλά αυτό γράφω αμέσως μετά. Ότι μπορεί να μου φαίνεται περίεργο αλλά εφόσον μπορεί να γίνει δεκτό. Επίσης μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα μου. Έγραψα πολλές φορές ότι μακάρι να γίνουν διορισμοί. Ακόμα και η διετία να παραμείνει. Παρόλο που ίσως δεν με συμφέρει. Πώς προβάλω τα θέλω μου υποστηρίζοντας κάτι που δεν με συμφέρει; Πάει αυτό. Στο ζήτημα της διετίας που εγώ θέλω να αλλάξει για να πάω κοντά στο σπίτι μου ενώ κάποιος διοριστεί του χρόνου εκεί επειδή δεν μου έδωσε εμένα την ευκαιρία να διεκδικήσω τη θέση και ο κάποιος αυτός υποστηρίζει ότι η διετία δεν πρέπει να αλλάξει. Αυτός ο κάποιος τα θέλω του και το συμφέρον του δεν κοιτάει;
ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ. Σου έφερα ένα παράδειγμα, για να δεις ότι ο καθένας κρίνει με βάση τον εαυτό του, και εκεί που νομίζει ότι αυτό είναι το δίκαιο, υπάρχει κάποιος άλλος που θα αδικηθεί αν συμβεί αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι βρίσκομαι τοποθετημένος σαν νεοδιόριστος σε μια περιοχή, επειδή κάτι συνέβη (δεν ξέρω τι, δεν είμαι βύσμα) και δε "έφεραν' κάποιον παλιό που μάλλον εδώ επιθυμούσε να είναι εδώ. Και με βάση αυτό πορεύομαι, επειδή κατάλαβα πως έχουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι παρότι το θέλω, γιατί έτσι έχουν. Επίσης, εσύ μπορεί να επιθυμείς να γίνουν διορισμοί, εγώ όμως έχω λίγο διαφοροποιημένη άποψη που την εξέφρασα και δε με νοιάζει πως "χτυπάει".
Έντομεταξυ πολύ συζήτηση αλλά δεν αναφερε ποιους σκέφτεται να διορίσει...πάντως μόνο 4700 στην ειδική είναι πααααρα πολλοί δε στέκει