0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδες ;
Πραγματικα απορώ μερικοί κοπανίεστε !!! Έτσι και αλλιώς τις 10.000 προσλήψεις δε θα τις μοίραζε σε δύο χρονιές ; Πάλι σε δύο χρονιές δε τις μοιράζει ; To πρόβλημα σας είναι πιο ; Ο τρόπος που είχαν προγραμματιστεί οι προσληψεις εφαρμόζεται , άρα ; το ζόρι σας είναι ποιό ;
Αυτή που κοπανιέται είσαι εσύ....δεν είδα κανέναν άλλον....εγώ προσωπικά ως νέα απόφοιτη 2ης σχολής δεν θέλω να καταθέσω κανενα διδακτορικο απο καμία βουλγαρία....θελω το πτυχίο μου να καταθέσω κ να έχω το δικαίωμα να διεκδικησω μία θεση σε σχολείο ... Μην επαναπαύεσαι στο 2ετές κλείδωμα, δεν σου εξασφαλίζει τη θέση σου έτσι κ αλλιώς...επίσης, με το κλειστό σύστημα αναπληρωτών που έτυχε να σε βολέψει , μαζεύεις προϋπηρεσία κ εμείς καθ0μαστε κ κοιτάμε με σταυρωμένα χερια, έχοντας τα ίδια προσόντα ωστοσό....επίσης, κανείς δεν υπολόγισε τους τόσες χιλιάδες που έμειναν εκτός λόγω αδυναμίας του συστήματος (λογω πςραβόλου εννοώ) , κι εφόσον ενα τέτοιο ποσοστό έμεινε εκτός θα γίνουν προσπάθειες για νωρίτερο άνοιγμα...ειτε σ αρεσει είτε οχι 💖
Υπάρχουν συνταξιοδοτησεις στην Ειδική;
Μα δε θα πάει στους διορισμούς στην ειδική με νέους πίνακες διοτι μέχρι να βγουν οι ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ στην ειδικη θα πάμε 2024 !!! Οι διορισμοί θα γίνουν το καλοκαίρι ! Δε λέμε τι θέλουμε τι όχι !!!! Λέμε το αυτονόητο εφόσον οι διορισμοί θα γίνουν το καλοκαίρι μόνο από τους υπάρχοντες οριστικούς μπορούν να γίνουν !!!! Όλοι οι υπόλοιποι που λέτε τα αντίθετα γιατί δε σας συμφέρει κάνετε πως δε βλέπετε το προφανες
Φίλε μου το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν οριστικοί πίνακες στην ειδική και βάση νόμου θα πρέπει να έχουν νέα πρόσκληση αρχές του 22. Άρα μάλλον κάτι κάνεις λάθος...
Κανένα λάθος ,θα γίνουν νέοι πίνακες στην ειδική που όμως θα αφορούν του χρόνου και μετά για πρόσληψη αναπληρωτών .Αν κάνει κ στην ειδική το καλοκαίρι διορισμους θα τους κάνει από αυτούς εδώ αφού αυτοί είναι οριστικοί.