0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω θα έλεγα , επειδή αναφέρει στο τόπο κατοικίας τουςαν δεν υπάρχει σχολείο στον τόπο κατοικίας τους ή σε ακτίνα 5 οικοδομικών τετραγώνων, να χτίσει το υπουργείο.
Έχουμε καταλάβει ότι η επιστολή αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς με θαλασσαιμία και όχι στο σύνολο των νεοδιοριζόμενων, έτσι;
ειναι νομικό και συνταγματικό το θέμα Αν γίνουν μόνιμοι διορισμοί οφείλουν να δώσουν τη δυνατότητα μετάθεσης ή απόσπασης στους νεοδιόριστους του 2021. Άλλωστε αυτό δεν είναι χρονοβόρο αφού οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και μπορούν να γίνουν και το καλοκαίρι Ασκούνται πιέσεις και από κυβερνητικούς βουλευτές
Δείξε μας το νόμο
Εγιναν καποιοι διορισμοι 41 μελων ΕΕΠ στην Ειδικη . Ειναι σαν αυτους που εγιναν πριν λιγες μερες στην Ειδικη με αυτους που αρνηθηκαν να φανταστω ;
Κάποιοι (όπως εγώ) δεν διορίστηκαν για λίγα μόρια , κάποιοι γιατί επέλεξαν να είναι κοντά στις οικογένειές τους (θεμιτό) , κάποιοι όπως φαίνεται... λειτουργώντας καιροσκοπικά, έχοντας πληροφορίες εκ των " εσω", άφησαν τους άλλους να διοριστούν μακρυά για να τους κάτσουν οι θεσούλες κοντά στον σπίτι τους. Προσωπικά δεν θέλω να λειτουργήσω με τον όρο "στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται"... ο αριβισμός πρέπει να σταματήσει αρχής γενομένης από τον εαυτό μας. Τάσσομαι λοιπόν υπέρ του δίκαιου αιτήματος των διορισμένων πως αν γίνουν οι μελλοντικοί διορισμοί να έχουν δικαίωμα να αιτηθούν μετάθεση.
Ακόμα κι αυτό δεν είναι σωστό κατά την άποψή μου συνάδελφε. Γιατί να μην μπορώ να διεκδικήσω ένα κενό που το έχασα από κάποιον που παραιτήθηκε; Το λέω αυτό γιατί έχασα το διορισμό μου στον τόπο μου για 2 θέσεις από μια συνάδελφο που παραιτήθηκε. Για εμένα το σωστό θα ήταν να πει "από τους διορισθέντες κάντε αίτηση όποιος θέλει να μετακινηθεί σε αυτά τα εναπομείναντα κενά" και στη συνέχεια όσα μείνουν ακάλυπτα να καλέσει τους υπόλοιπους από τον πίνακα να αιτηθούν για αυτά.
Γιατί μόνο για τους διορισθέντες; Αν ο σκοπός είναι η κατά το δυνατόν μικρότερη παραβίαση της σειράς του πίνακα, να σωθούν όλα τα κενά, περσινά και φετινά και να δηλώσουν όλοι όσοι είναι στους πίνακες εξ αρχής, διορισθέντες του 2021 και μη.