0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος σου ειπε οι προσωρινοι θα βγουν μεχρι 31/08???Προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου ασε τους διορισμους.Αν προσωρινοι βγουν νοεμβριο τοτε που το προβλημα
αν ειναι να βγουν πχ νοεμβριο δεν συντρεχει λογος βιασυνης να ανοιξον αμεσα ετσι;;επισης σκεψου καποιον που ειναι πχ θεση 100 μεχρι αυγουστο σε πινακες οριστικους που μετρανε και για αναπληρωτες εκτος απο μονιμους..αυτος δεν μπορει ναγνωριζει τι σειρα θα ειναι στους νεους προσωρνους εφοσον δε θα γνωριζει τα προσοντα των υπολοιπων της ειδικοτητας του..αυτος τι προγραμματισμο θα κανει τοσο για περιοχες που θα δηλωσει οσο κι αν θα ψαχτει πιθανον για αλλη δουλεια μας και μιλαμε για αλλαγη στη μεση της χρονιας .μπορει αλλα να υπολογιζει κι εντελως μα εντελως αλλα να του βγουν..ξαναρωταω λοιπον αν το θεωρεις λογικο και ηθικο σε εναν βαθμο...αυτα και τελειωνω καθως δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω..ειπα τη γνωμη μου .
Serton συγκεντρωσου. Μεχρι 31/8 ανηκουμε στους πινακες που ηδη υπαρχουν. Μετα θα εχεις την σειρα του νεου προσωρινου πινακα. Ποσο απλο ;;; Και βγαζει α φαση 1 Σεμπεμβρη..απλοοοο
Αρα λοιπον δεν υπαρχει προβλημα να βγουν προσωρινοι νοεμβρη,να διορισει με υπαρχοντες πινακες και να παει αναπληρωτες με υπαρχοντες πινακες και το 22.Οπως εκανε και το 19 δηλαδη.Δεν λεω οτι ειναι ηθικο ή οτι θα γινει απλα σου εξηγω οτι δεν στεκει αυτο που ειπες στην αρχη οτι θα ειναι σε αλλη σειρα σε παλιους και προσωρινους.Λογικο να ειναι σε αλλη σειρα αφου πολλοι θα βαλουν νεα πτυχια.Μπορει να μην καταλαβαινω το σκεπτικο σου τεσπα
Και καλα κανω....και εσυ θα κοιταγες το συμφερον σου αν δεν διοριζοσουν για ελαχιστες θεσεις...μην μας το παιζεις αγανακτισμενη/ος...εισαι σιγουρη/ος οτι οι προσωρινοι θα βγουν στις 31/8 ; και αν βγουν αρχες Αυγουστου ; πριν τις δηλωσειε περιοχων...ξερεις οτι θα βγουν 31;
Δηλαδη δεν θες εσυ να γινουν διορισμοι ετσι ; Για να βολευτω εγω ή 5-10 αλλοι.... ποτε σε βολευει να γινουν ; για πες μας καμια ιδεα...ποτε εισαι ετοιμη/ος να γινουν...Σε ρωτω εγω το 6χρονο οπως και αλλοι που μειναμε για ελαχιστες θεσεις εκτοςΑντι να ευχομαστε να γινονται καθε χρονο, εχουμε φτασει να μην θελουμε να γινουν γιατι δεν μας βολευει...και θελουμε να βαλουμε κανενα διδακτορικο μεσα.... και επειδη παρατηρεις τα ποστ μου, εγω λεω να ανοιξουν οι πινακες και να γινουν με τους νεους και αλλοι διορισμοι...καθε χρονο να γινονται...να ξεφυγουμε απο το καθεστως του αναπληρωτη...Αυτο επρεπε να ευχομαστε..
Αφου εισαι διορισμενος, θεωρεις μικρουμφερον καποιον που εχασε διορισμο για ελαχιστες θεσεις και υπαρχουν τοσα κενα, να διοριστει ; που παλευει για αυτο....για ποιο δλδ; να γινει ενας ακομη μικρος αριθμος διορισμων στα πολλα κενα που ηδη υπαρχουν....και τα υπολοιπα να τα καλυψει με νεους πινακες..Αυτο δεν ειναι συναδελφικο ;
Και τι εννοεις εις βαρος των αλλων ; που θελω να γινουν διορθσμοι σε κενα που ηδη υπαρχουν ;; Αυτο ειναι εις βαρος των αλλων ;; ακους τι λες ;;Και οπως ξαναειπα, να κανει ενα μικρο αριθμο διορισμων και να ξαναδιορισει με νεους πινακες...να εχουν και αλλοι συναδελφοι το δικαιωμα να διιριστουμ...κοιτα διαφορα με σενα σε αυτα που λεω...εσυ επιτιθεσαι σε μενα οτι εχω μικροσυμφερον που εμεινα εξω για λιγες θεσεις και θελω να γινει ενας μικρος αριθμος διορισμων για να μπορεσουν και αλλοι συναδελφοι να διοριστουν και εδυ δεν θες να διοριστουν συναδελφοι σου που εχασαν διιρισμο για λιγο ;;;; Ποσο καλος/η
εχω απαντησει με βαση οτι καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις..τωρα να οντως ο ενας δεν κατανοει στην πραγματικοτητα τον αλλον...δηλαδη οι μισοι θα πανε αναπληρωτες στο ξενκινημα της χρονιας με τους παλιους κι αλλοι μισοι μετα τον νοεμβρη πχ με αλλους πινακες στην ιδια χρονιας;;δεν το θεωρω νορμαλ..