0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vagg91εδω και χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι είναι περισσότερο βισματικο και ειλικρινά δεν μπορώ. Είμαι από τους αναπληρωτές που εδώ και 12 χρόνια έχω προϋπηρεσία μονο από ειδικη με 3 χρόνια ΑΜΩ πρόσληψη μετά τον Γενάρη ενώ μπορούσα να έχω πρόσληψη στη γενική και πριν τον Γενάρη. Τελικά με τους διορισμούς που έγιναν συνάδελφοι με προϋπηρεσία μόνο από γενική βάση του νόμου γαβρογλου βρέθηκαν μπροστά από μένα και όχι μόνο αποτέλεσμα κάποιοι συνάδελφοι της ειδικής να μείνουν χωρίς διορισμό. Θέλω να σου πω αν δεν το γνωρίζεις ότι ο κύριος γαβρογλου 15-12-2018 3 μήνες πριν την προκήρυξη είχε πει ότι θα γίνει καμία μεταφορά προϋπηρεσίας από γενική στην ειδική... ένα μήνα αργότερα είπε ότι θα έχουμε μεταφορά προυπηρεσιας μόνο για την προϋπηρεσία που αποκτήθηκε μετά της ημερομηνίας απόκτησης μεταπτυχιακού ειδικης αγωγης.. τελικά στην προκήρυξη είχαμε όλη την προϋπηρεσία. Αυτά για την προηγούμενη περίοδο. Πάμε τώρα στην καινούργια περίοδο γράφεις ότι θα είναι βισματικο αν δεν έχουμε 6000 διορισμούς το22 και 6000 το 23...δηλ 12οοο διορισμούς με παλαιούς πινακες έκτος αν πιστεύεις ότι ότι με την εμπειρία που έχουμε ο ασεπ το 23 θα έχει επιτέλους οριστικους πίνακες και ειδική και γενικη
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/371642_monimoi-diorismoi-ekpaideytikon-ti-shediazei-ypoyrgeio-paideias-gia-fetos-oΩραιο αρθρακι...