0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας . Μην αγχώνεστε όλα θα γίνουν κανονικά ... αυτό είδε η μαγική μου σφαίρα σήμερα . Άλλωστε το άρθρο έτσι όπως είναι γραμμένο ούτε η φίλη μου η Πυθία να το έγραφε!!
Κίρκη ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι θα δοθεί βάρος στις ειδικότητες (ΠΕ11, ΠΕ06...) που πέρσι δεν πήραν πολλά κενά? τι λέει η σφαίρα σου?
επειδή βλεπω να αγχώνεστε πολύδιορισμοί θα γίνουν το καλοκαίρι όσο και να πιέζουν διάφοροι να μη γίνουν με δήθεν ''ρεπορταζ''
Άποψη σας !! Σεβαστή . Αλλά τα χρήματα υπάρχουν να ξέρετε .
Όχι μόνο υπάρχουν άλλα θα πάνε αλλού τα χρήματα αν δεν γίνουν καλοκαίρι διορισμοι
Στην ειδικη θα εχει σιγουρα οριστικους του χρονου. Κσι με αυτους ειπα να κανει τους επομενους.και γενικη αν βγαλει την προκηρυξη νωριτερα απο οτι εκανε φετος στην Ειδικη, θα προλαβει. Δηλαδη με τοσα κενα, δεν θες να γινουν διορισμοι φετος ; εστω με τους πινακες που υπαρχουν. Και του χρονου με τους νεους πινακες.Και επειδη μιλαμε για αδικιες και βισματα, εμεινα σχεδον μια 10ετια με κλειστους πινακες. Τελειωσα το 2008 την σχολη μου και ημουν στο μηδενικης...Γιατι δεν ανοιγαν τοτε οι πινακες συναδελφε; Και μην μου πει καποιος οτι ημουν στο μηδενικης στην ειδικοτητα μου..στους ΠΕ03 δεν εφτανε ποτε (ή στους πρωτους 20 την χρονια που με πηραν ωρομισθιο)...για μια 10ετια..πρωτη φορα δουλεψα το 2018 με ειδικη προσκληση ωρομισθιος...Δεν μου ειχαν ψιθυρισει τα σεμιναρια για να μαζεψω προυπηρεσια