0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια στις νεες προκηρυξεις της Ειδικης, βλεπω διπλα μορια απο δυσπροσιτα και 1,5 μορια απο τα τριμηνα. Το ΑΣΕΠ μετραει για διορισμους και πλασματικη προυπηρεσια ; Δεν το γνωριζω. κια για αυτο ρωταω
Γιατί θεωρείς τόσο σημαντικό να υπάρχει ΦΕΚ; Υπάρχει σε εγκύκλιο, δεν ορίζονται όλα τα θέματα σε ΦΕΚ.
Θύμησέ μου. είναι νομολογία από μια απόφαση του ΣΤΕ να μετράει μόνο η πραγματική προυπηρεσία? (Αλλά δεν έχει ΦΕΚ;)
Δεν ξέρουμε βέβαια πόσοι έφυγαν και πόσοι ήρθαν με μετάθεση. Αν κάποιος το ψάξει στην απόφαση των μεταθέσεων θα έχει μια αρκετά πλήρη εικόνα του τι γίνεται σε μια από τις μεγαλύτερες ΔΔΕ στη χώρα.
Καλησπέρα και καλή Ανάσταση, το μήνυμα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και αποτελεί προσωπικές εκτιμήσεις, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και εννοείτε χωρίς να αμφισβητώ τα δεδομένα του Patreas (η αξιοπιστία του έχει αποδειχθεί πολλαπλές φορές στο Forum χρόνια τώρα) οι εκτιμήσεις μου: Οργανικά κενά: Β΄θμιας 2162, ΠΕ02 426, ΠΕ03 331
Μια χαρά η εκτίμησή σου για τους ΠΕ03.Οι λόγοι των μειωμένων οργανικών κενών στη Δευτεροβάθμια έχουν ήδη περιγραφεί.Π.χ. με περίπου 350 ΠΕ02 και 150 ΠΕ03 με θητεία στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία τους οποίους ο αλγοριθμικός τρόπος υπολογισμού των οργανικών κενών θεωρεί παρόντες στις οργανικές τους, δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο (και αυτή είναι μία μόνο διάσταση του θέματος).