0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ άλλο σου λέω ! Ποιος τους λέει πως φέτος θα βγούνε καλές περιοχές στις τοποθετήσεις των τωρινών διορισμών και κοπανιουνται
Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Εσύ εναντιώνεσαι στο αίτημα της μείωσης υποχρεωτικής υπηρέτησης της 2ετίας, διότι έχεις πεισθεί (αλήθεια, γιατί; ) πώς φέτος, με τους διορισμούς, θα έχεις αυξημένες πιθανότητες να εργαστείς κάπου που να βολεύουν τα οικονομικά σου. Κύριοι και κυρίες, είμαστε οι μόνοι επαγγελματίες που ξεσπιτωνόμαστε και μάς έχουν και στο φτύσιμο!
Κανείς δεν ΜΑΣ το λέει. Ασε μας όμως να μπορούμε. Μας αφήνεις;Κοριτσάρα μου, κι εσύ, με το ίδιο σκεπτικό, μην μιλάς για τις δικεδικήσεις των διορισμένω του 21. Δεν σού πέφτει λόγος.
Κανείς δεν ΜΑΣ το λέει. Ασε μας όμως να μπορούμε. Μας αφήνεις;Κοριτσάρα μου, κι εσύ, με το ίδιο σκεπτικό, μην μιλάς για τις διεκδικήσεις των διορισμένων του 21. Δεν σου πέφτει λόγος.
Δεν ήξερα ότι είναι διορισμενος.. Ελεος...
11000 ειδική και γενική.. Εκτός από τους ΠΕ02 υπάρχουν στην αβθμια 5000 ακάλυπτα οργανικά από πέρυσι συν τις φετινές συνταξιοδοτησης αθμιας, συν τα 2300 περίπου κενά βθμιας.. Συν τα 3000 κενά ειδικής.. Μια χαρά βγαινει το νούμερο 11-12 χιλιάδες... Αφού το είπε η ΠΕΑΔ θα γίνει...Εδω μιλάμε για επερχόμενους διορισμούς, δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουν ήδη διορισμένοι και σχολιάζουν.. Πόσο κομπλεξ και κακία..Τουλάχιστον να γράφουν μόνιμοι που έχουν καλή πρόθεση (Πατρεας, Κιρικη, trust no one και λίγοι άλλοι) και όχι άτομα με κόμπλεξ και κακία..
Και αυτός και ο Σερραίος το καρντασι μου....εμ τι είναι ;;;