0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εύκολη πρόβλεψη έκανες.Και ''αεράτη''. Δεν προβλέπεις κατι. Μονο το 8500 είναι μια πρόβλεψη. Τα υπόλοιπα ήταν απόρροια προηγούμενων μηνυμάτων Πατρέα. Θέλουμε κάτι πιο σφιχτό.Δική μου:ΠΕ01....110ΠΕ02.... 520ΠΕ03....370ΠΕ04.01.....150ΠΕ04.02.... 55ΠΕ04.04.....180ΠΕ04.05..... 30ΠΕ06... 180ΠΕ07....30ΠΕ08.....20ΠΕ11......150ΠΕ70.....1600ΠΕ60....850ΠΕ80......90ΠΕ86.....70ΕΙΔΙΚΗ: 1800
οι πε11 με τόσες συνταξιοδοτήσεις, τόσους αναπληρωτές και πάλι 120 μόρια και 15 χρόνια προϋπηρεσίας δεν θα είναι αρκετά για διορισμό...για να διοριστούν ΠΕ70 με 65 μόρια... μου φαίνεται ότι ειδικότητες και δάσκαλοι θα έχουν διαφορετική συνδικαλιστική εκπροσώπηση από του χρόνου....
Οι πε11 είναι υπεράριθμοι σχεδόν παντού. Μετά σας φταίνε οι δάσκαλοι, οι νηπιαγωγοί, οι φιλόλογοι που έχουν χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών. Μην εθελοτυφλειτεΚαλό μήνα!
και πήρε τόσους αναπληρωτές για να ξυνονται φέτος μάλλον έχει τρελή αδυναμία στους γυμναστές η Κεραμεως....Εσείς εθελοτυφλειτε...οταν λέει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση τους αναπληρωτές και τις συντάξεις τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεται;
Αυτή η μανία με τους δασκάλους μάλλον έχει απήχηση στο υπουργείο και θα διορίσει 1500 στα 4000 κενά;;
Οι προσλήψεις γίνονται σε οργανικά κενα. Δεν μπορεί τώρα να αλλάξει τον τρόπο που τα υπολογίζει.
Ναι τώρα δεν μπορεί να τα αλλάξει... Μήπως θα μπορούσε πριν από 2 χρόνια;;;;;
Αν ισχύει αυτό που λες,τότε πως η Κίρκη λέει ότι οι διορισμοί των φιλολόγων θα είναι ουσιαστικά περισσότεροι από τα οργανικά που διαφαίνονται;Και γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για μας τους υπόλοιπους;
Τι εννοείς; Πριν δυο χρόνια θα μπορούσε να το είχε αλλάξει, αν το έκανε πριν τις μεταθέσεις και τις μετατάξεις εκείνης της χρονιάς. Τώρα; Έχουν προηγηθεί οι υπηρεσιακές μεταβολές της φετινής χρονιάς. Επίσης, έχουν προηγηθεί οι περσινοί διορισμοί από τους ίδιους πίνακες και με βάση τον ίδιο νόμο. Όλα αυτά έχουν μια συνέχεια.
Δε νομίζω ότι η Κίρκη λέει αυτό. Νομίζω ότι λέει ότι τα οργανικά είναι περισσότερα απ ότι λέει ο Patreas. Δεν έχω καταλάβει να εννοεί πως υπολογίστηκαν με άλλο τρόπο.