0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ισχύσει το 8500 της Κίρκης, πιστεύω οτι σε κάθε ειδικότητα θα ναι περισσότεροι οι διορισμοί απο οσο λένε ως τώρα οι εκτιμήσεις.
Εμένα πάλι όχι τόσο..γιατί είχατε περίπου 30 υπολειπόμενα +500κάτι συντάξεις που λογικά δεν αφήνουν όλα οργανικά..άρα πως θα έχετε περισσότερους διορισμούς από ας πούμε 450;
Εφόσον δεν είσαι ΠΕ02, μην ανακατεύεσαι στα οργανικά μας! Χωρίς ΠΕ02 δεν γίνονται ούτε Πανελλήνιες ούτε Τράπεζες Θεμάτων. Μπορεί να ιδρύσει νέα οργανικά σε περιοχές που δεν ζητήθηκαν μεταθέσεις ή σε περιοχές που ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις! Αν υπάρχει πολιτική βούληση, όλα γίνονται! Επειδή, λοιπόν, θέλει να πραγματοποιήσει όλα αυτά τα μεγαλεπίβολα σχέδιά της στο Λύκειο και επιμένει με τόσο σθένος οφείλει να καλύψει (μην πω να υπερκαλύψει) όλα τα οργανικά (και τα λειτουργικά που κρύβουν οργανικά) σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Αυτά από εμένα!
Δεν ανακατεύομαι,τη γνώμη μου είπα και δεν θα ζητήσω και την άδεια κανενός, ούτε προσπάθησα να επιβάλλω τη γνώμη μου ούτε προσέβαλλα κανέναν,όπως κάνουν πολλοί, δημοκρατία έχουμε, ή μήπως όχι;
Οκ! Κανένα θέμα! Εύχομαι να δώσει σε όλους τους κλάδους μεγάλα νούμερα!
Να ρωτησω κατι αφελως;Πως γινεται απο τον ιδιο πινακα, ο Α υποψηφιος να βρισκεται σε υψηλοτερη θεση απο τον