0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2021
Ξέρω κι εγώ πραγματικά έχω πολύ αγωνία. Έπεσα τόσο έξω πέρσι luxe που δεν ξέρω τι να περιμένω
Εδώ μπορείτε να δείτε τα οργανικά κενά που έμειναν μετά τους περσινούς διορισμούς και δίπλα τις φετινές συνταξιοδοτήσεις όπως δόθηκαν από patreas. Για να έχουμε μια εικόνα για κάθε κλάδο.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NEQyxqo9uhXNz92DNl0TjrYcma3mAVlLIak2vWz0_Uc/edit?fbclid=IwAR1xLtIu0ePLmdd8X3MPGuLVtUUEhB-piDMzB6o-ylMnxpPSA4U30HoVwhg#gid=0
Καλή δουλειά.
Τελικά συνολικά σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τι αριθμό διορισμών περιμένουμε? Για πε06
Εγώ παιδιά σύνολο για ΠΕ06 νομίζω 200-220 στην καλύτερη περίπτωση. Εικασίες κάνω Αγγλικών είμαι αλλά έχοντας ως δεδομένο τα περσινά δεν νομίζω για παραπάνω. Εσείς τι λέτε?
Συμφωνώ μαζί σου. Πιστεύω θα καλύψει τις συνταξιοδοτήσεις της βθμιας ,γύρω στα 100 κενά και θα πάρει και τίποτα ψιλά στην Αθμια. Θα φτάσει δε θα φτάσει το 200, το οποίο μου φαίνεται αρκετά αισιόδοξο βάσει του γεγονότος ότι πέρυσι μετά από 12 χρόνια πήρε 305 άτομα σύνολο και για τις 2 βαθμίδες. Προσωπική εκτίμηση καθαρά.
Και περισυ αλλά περιμέναμε και φέτος..κάποτε διόρισε 900 από μας με τη μία...