0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ποιό λόγο να "προτιμηθεί" να κάνει διορισμούς στη δευτεροβάθμια και να καλύψει τις εκεί συνταξιοδοτήσεις, και όχι στην πρωτοβάθμια που υπάρχουν ακόμη τόσα κενά (χωρίς καν τις εκεί συνταξιοδοτήσεις); Στην ερώτηση μου στον Patreas για τα δικά μας εναπομείναντα οργανικά κενά (που αφού πέρσυ καλύφθηκαν όλα τις δευτεροβάθμιας ) είναι 335 περίπου στην πρωτοβάθμια ( βγάζω εκτός τα κενά από συντάξεις και στις δύο βαθμίδες για τα οποία δε ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε) , απάντησε ότι μπορεί να μην καλυφθούν όλων των περιοχών ... όχι ότι δε θα καλυφθούν τα περισσότερα .. Μακάρι να μας δώσει μια πιο συγκεκριμένη απάντηση.. σχετικά με την επιλογή διορισμού στις δύο βαθμίδες και τα πιθανά νούμερα στην κάθε μία, αν κάνει κ στις δύο...
Πιστεύετε ότι στις περιοχές θα κινηθεί όπως πέρσι? Ελάχιστα στα μεγάλα αστικά κέντρα και πολλά σε νησιά/δυσπρόσιτα κλπ.?Για ΠΕ06 δίνω και εγώ μάξιμουμ 250...
Πιστεύετε ότι στις περιοχές θα κινηθεί όπως πέρσι? Ελάχιστα στα μεγάλα αστικά κέντρα και πολλά σε νησιά/δυσπρόσιτα κλπ.?Για ΠΕ06 δίνω και εγώ μάξιμουμ 250...335 είναι τα εναπομείναντα κενά από πέρυσι. Όμως αυτά τα κενά, νομίζω, ότι δεν περιελάμβαναν τις συνταξιοδοτήσεις του 2021. Από μια γρήγορη αναζήτηση, οι αρχικές αιτήσεις συνταξιοδοτήσεις του 2021 ήταν 190 σε πρωτοβάθμια και 176 σε δευτεροβάθμια. Μία συνάδελφος ανέφερε ότι μετά τις ανακλήσεις οι συνταξιοδοτήσεις των ΠΕ06 ήταν 390. Αυτές δεν θα δοθούν φέτος;
Παράθεση από: Goat στις Μαΐου 02, 2022, 06:42:05 pmΠιστεύετε ότι στις περιοχές θα κινηθεί όπως πέρσι? Ελάχιστα στα μεγάλα αστικά κέντρα και πολλά σε νησιά/δυσπρόσιτα κλπ.?Για ΠΕ06 δίνω και εγώ μάξιμουμ 250...335 είναι τα εναπομείναντα κενά από πέρυσι. Όμως αυτά τα κενά, νομίζω, ότι δεν περιελάμβαναν τις συνταξιοδοτήσεις του 2021. Από μια γρήγορη αναζήτηση, οι αρχικές αιτήσεις συνταξιοδοτήσεις του 2021 ήταν 190 σε πρωτοβάθμια και 176 σε δευτεροβάθμια. Μία συνάδελφος ανέφερε ότι μετά τις ανακλήσεις οι συνταξιοδοτήσεις των ΠΕ06 ήταν 390. Αυτές δεν θα δοθούν φέτος;Αυτό ήθελα επίσης να ρωτήσω, τα κενά μας πολύ πιο πολλά, γιατί το νούμερο μας να κινηθεί στο 200 μόνο? Μόνο? Επαναλαμβάνομαι αλλά η αδικία βγάζει μάτι!