0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα οργανικά στη δευτεροβάθμια είναι λίγα ; Και ποιος σου είπε ότι οι διορισμοί θα γίνουν και σε λειτουργικά κενά ; Τα οργανικά της δευτεροβάθμιας είναι πολλά !! Πολύ περισσότερα από ο,τι νομίζετε . Και θα καλυφθούν όλα .
Αν απαντάς σε μένα, με κάνει να το νομίζω η αποτύπωσή τους στην εγκύκλιο των μετατάξεων. Αν υπάρχουν και άλλα οργανικά κενά (δηλ. 20 κενές ώρες Α αναθεσης) που για κάποιον ακατανόητο λόγο δεν είναι στην εγκύκλιο των μετατάξεων, τότε καλώς να καλυφθουν όλα.Αλλά μην αρχίσουμε πάλι αυτά για το ότι δεν είναι μέσα οι συνταξιοδοτήσεις.
σας είπα. Και χτες... Υπαρχουν διδε που έδωσαν οργανικα για. Μεταθεσεις... Έκαναν ομω ςπολυ αργότερα τις οριστικές τοποθετησεις... Νομίζω τέλη Μαΐου.. Δεν μπορώ να πω και συγκεκριμένα ποιες... Ας δουν όσοι ενδιαφέρονται.. Είναι αρκετά τα οργανικα που περισσεύουν. Γιατί να μην τα δωσουν... Και σε νησιά... Οποιος θελει πάει... Και. Μην ακούσω του χρόνου για διετές και γκρινιες
Σου είπα κι εγώ, μπερδεύεις τα κενά 20ωρα Α ανάθεσης σε επίπεδο δειύθυνσης (κενό μετάθεσης/μετάταξης/διορισμου) με τα κενά 12ωρα Α ανάθεσης σε ένα σχολείο (κενό οριστικής τοποθέτησης). Η διαδικασία που γίνεται απο τις ΔΔΕ αυτόν τον καιρό αφορά τα δεύτερα κενά. Διορισμοί γίνονται στα πρώτα.
Ποια πρώτα και δεύτερα κενά συνάδελφε ; Μας δουλεύεις ; Εσύ πέρυσι διορίστηκες στα τρίτα και στα τέταρτα !!! Το ξέρεις ;