0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς ξέρουμε ότι ήταν 360 τα κενά των φιλολόγων στις μεταθέσεις;
στις μεταθέσεις ήταν 360 τα κενα των φιλολόγων συν ότι όντως δεν είχαν δώσει όλες οι διδε όλα τα κενα..ένας τρόπος είναι να μην υπολογισθούν με το γνωστό αλγόριθμο ;;αν και οι μεταθέσεις υπολογίστηκαν με αυτόν;;υποθέσεις κάνω για να προάγω τη συζήτηση
εχει κυκλοφορήσει ένα τέτοιο αρχείο στο φμπ
Να απαντησω για την Ειδικη. Οπως και τα νεα τμηματα ενταξης δεν δοθηκαν στις μεταθεσεις και στην συνεχεια σε διορισμους για να δοθουν με τους νεους οριστικους, ετσι πρεπει να κανει και με το Ε
Μπορείς να το βρεις να το δούμε και ‘μείς; Αυτό που λες ότι δεν είχαν δωσει ολες οι ΔΔΕ όλα τα κενα, εννοείς ότι πχ η ΔΔΕ Α Κυκλάδων είχε 5 κενα ΠΕ02 και έδωσε για μετάθεση μόνο τα 2; Κατι τετοιο;
θα το ψάξω !οχι εννοώ ότι κάποιες διδε δε δώσαν κενα στις μετατάξεις λενε …και συνδικαλιστές υποστηρίζουν οτι έχει πολλά κενα η δευτεροβάθμια γενικώς 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Η διαφορά των ΣΔΕΥ αγαπητέ Vagg91 σε σχέση με τα Τμήματα Ένταξης είναι ότι τα ΣΔΕΥ έχουν ιδρυθεί από πέρσι το Καλοκαίρι και παραμένουν ακάλυπτα τα οργανικά κενά, σε αντίθεση με τα Τμήματα Ένταξης που είναι υπό διαδικασία ίδρυσης.
ψάξτε και κατά κάμπο μεριά... Θα σας λυθουν πολλές απορίες...ψαξτε όμως...
απλά πληκτρολογιστε τη μαγική διεύθυνση των τριών αυτών διευθύνσεων και μια ολιγόλεπτη περιήγηση θα σα ςλυσει ενδεχομένως κάποιες απορίες σας...
εχει κάτι το ευφυές το σχόλιο να ψάξω σε ποστ Λαρισαίου ή έχω πολλές απαιτήσεις …;
Αγαπητε μου ΠΕ23 και που θα γινουν διορισμοι Ε
Πόσο δίκιο έχεις.... Πάλι κάποιες ειδικότητες θα δουν μικρά ποσοστά την ώρα που άλλες καλύπτονται κ πάλι στο 100%.Κ δε μας λέει κ κάνεις που θα κυμανθεί αυτό το ποσοστό...Εστω από πληροφορίες.
Να ρωτήσω κάτι : μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο που το ΥΠΕΣ ασχολείται τόσο λεπτομερώς με την κατανομή ? Δλδ εγώ πίστευα ότι το υπες ασχολείται περισσότερο με τον συνολικό αριθμό αλλά σύμφωνα με τον Πατρεα, φαίνεται το ΥΠΕΣ να έχει άποψη και τις την κάλυψη των κενών κάθε ειδικότητας.