0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι δεν είχα σκοπό να προκαλέσω και ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο στα γραφόμενά μου. Στην ειδικότητά μου βγήκαν πέρυσι ένα κάρο θέσεις στην Α Πειραιά αλλά ούτε μία στην Α,
Επειδή πάλι πάει να ξεφύγει από το πράγμα και να κλειδωθεί το νήμα όσοι έχετε κάποια πληροφορία για του διορισμούς που ΈΡΧΟΝΤΑΙ γραφτε το. Κάτι επιστήμονες που εμφανίζονται για να μας που τον πονο τους περιμένοντας μεταθέσεις, μη πραγματοποίηση διορισμών και άλλα τέτοια τα κουβαδάκια και στη άλλη παραλία που έχει άλλο θέμα. Έχετε κουράσει πλέον οι περισσότεροι...
Μπράβο κ εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνει γραπτός αν και να γινόταν θα ήταν μικτός προσόντα γραπτός ! Κάνε μια πρόβλεψη και για του χρόνου !πιστευεις θα γίνουν πάλι διορισμοί παρόλο που θα περάσουν οι εκλογές και που λένε πάλι για 11.000φετος ;;
Παραμεινετε εντος θεματος.αφηνω τα ποστ σχετικα με τους πολυτεκνους επειδη ενδιαφερει κοσμο. αλλα αν θελετε να συζητησετε λεπτομερειες παρακαλω δημιουργηστε νεο θεμα
https://www.edweek.gr/psifiaki-karta-gia-toys-dimosioys-ypalliloys/Που να βγάλει κατανομή. Καίγεται ο π.... τους. Εμ πως θα βγούμε από την αυξημένη εποπτεία στις 20 Αυγούστου. Όλα συμφωνημένα. 10.000.000 μέσω ΕΣΠΑ