0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα τα τελικά κενά που υπάρχουν ειναι αυτά της εγκυκλίου.. σε νόμο που δίνει 2 κενά στην ειδικότητα μου στην εγκύκλιο, άνθρωπος που δουλευει στη ΔΙΠΕ μου είπε οτι δεν θα τα δώσουν για διορισμό.Επισης σε ακριτικό νησί που επισης συμφώνως με την εγκύκλιο υπάρχουν 2 κενά, συνάδελφος που υπηρετεί εκει είπε οτι δεν θα γινουν διορισμοί.Τι συμβαίνει; Μήπως ειναι ανενημέρωτοι οι πληροφοριοδότες;
Πάνω σε αυτό που λέτε συνάδελφοι θα ήθελα να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση: Σε μια επίσκεψη στην τοπική ΔΔΕ μου είπαν ότι έχουν καλύψει όλα τα κενά σε όλους τους κλάδους και ότι αν δεν εμφανιστούν και άδειες εγκυμοσύνης δεν θα ζητήσουν ούτε και αναπληρωτές. Κάτι βέβαια που δεν συμβαδίζει με τα κενά των μεταταξεων.
αυτα τα κενα των μεταταξεων παντως πολυ περιεργα κενά Σε εμας ΠΕ07 που ειμαστε πολυ μικρος κλαδος εδωσε στην Γ Δωδεκανησου 2 κενά στις μεταταξεις,ενω πέρυσι διοριστηκαν εκει ηδη δυο συναδελφοι που δεν συμπληρώνουν ωραριο σε ενα σχολειο,οποτε ειναι κ στο αντιστοιχο λυκειο.Τωρα πως η Καλυμνος εχει επιπλεον δυο κενα στις μεταταξεις κ τα κενα που προεκυψαν απο τις μεταθεσεις χαθηκαν ολα...κανεις δεν θα το μαθει.Καλη τυχη σε ολους.
Αυτο ακριβως, σε μικρα νησιά -outsider- πολλα κενάΚ σε μεγάλος νόμους ελάχιστα…Πάντως έναν αιρετό που ρώτησα σήμερα μου είπε οτι ισχύει η κατανομή του Μπράτη
Κοιτα σε εμας τα εξαφανισαν τα κενα.Κ δεν εννοω σε μεγαλες πολεις.Σε εμας οσοι πηραν μεταθεση εφυγαν απο νησια,αλλα οι θεσεις που αφησαν πισω τους δεν φανηκαν στις μεταταξεις.Ειχαμε 25 ακαλυπτα απο περυσι κ 35 συνταξιοδοτησεις κ μας εμφανισαν στις μεταταξεις 8 κενα.Τρελα..Να εισαι στη θεση 15 κ να μην ξερεις αν θα διοριστεις...Που αν διορισουν 8 δεν θα διοριστω,αλλα οκ...Ας παω για 16η χρονια αναπληρωτρια.
Οι μετατάξεις γινονται μέσα στον νομό η και από νομό σε νομό;
Μην ακούς τι λένε προφορικά. Τα κενά των μετατάξεων υπολογίζονται αμέσως μετά τις μεταθέσεις και συμβουλεύονται και το myschool. Δεν είναι τυχαία, αφού πρέπει να υπάρχουν οι αντίστοιχες οργανικές. Τα τελευταία χρόνια σπάνια γίνονται λάθη εκεί.
Τα ίδια και στους ΠΕ05! Σε άρθρο του