0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών πρωτοβάθμιας του ΥΠΑΙΘ. Μου είπαν πως έχει φύγει ο φάκελος από αυτούς και για να ανακοινωθούν πρέπει να τα υπογράψουν 2 υπουργοί (ο 2ος ποιος είναι; 🤔). Μπορεί να γίνει και σήμερα προς το βράδυ (αν δεν ζητήσει η Κεραμεως κάποια αλλαγή) αλλά η εκτίμησή της είναι πως θα γίνει τη Δευτέρα. Καλό θα είναι να γράφουμε μόνο τις οποίες πληροφορίες μας αυτές τις ώρες και όχι να τσακωνόμαστε. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν πρόκειται να του την αλλάξετε όσες σειρές και να γράψετε σε ένα forum. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών πρωτοβάθμιας του ΥΠΑΙΘ. Μου είπαν πως έχει φύγει ο φάκελος από αυτούς και για να ανακοινωθούν πρέπει να τα υπογράψουν 2 υπουργοί (ο 2ος ποιος είναι; 🤔). Μπορεί να γίνει και σήμερα προς το βράδυ (αν δεν ζητήσει η Κεραμεως κάποια αλλαγή) αλλά η εκτίμησή της είναι πως θα γίνει τη Δευτέρα. Καλό θα είναι να γράφουμε μόνο τις οποίες πληροφορίες μας αυτές τις ώρες και όχι να τσακωνόμαστε. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν πρόκειται να του την αλλάξετε όσες σειρές και να γράψετε σε ένα forum.
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με κανένα νεώτερο. Καλά μπάνια!
Αυτοί που απειλούν με πμ πώς το κάνουν; Λένε θα σου χακάρουμε τον υπολογιστή ή το κινητό;
αν μεσολαβήσει ΣΚ, εκτιμώ ότι αφήνει περιθώριο χρόνου για επιπλέον ζυμώσεις και σκέψεις, ..και ίσως υπάρξουν αλλαγές..
Οι υπογραφες εχουν μπει. Το θεμα ειναι να ανακοινωθουν και να μην το πανε για Δευτερα.
Δεν είπαμε ότι χρειάζονται δύο υπογραφές; Μπήκαν και οι δύο; Έκλεισε δηλαδή η κατανομη;
E-wall📌Τελευταία ενημέρωση κατανομών➡️ΠΕ70: 3.332- 3.400➡️ΠΕ71: 320-330➡️ΠΕ06 α/θμια: 260-280➡️ΠΕ06 β/θμια: 60-67➡️ΠΕ06 εαε: 10-15➡️ΠΕ11 α/θμια: 95-100➡️ΠΕ60: 960-975 ➡️ΠΕ60 εαε: 150-155
Πάντως ο Μπρατης φαίνεται να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά όσον αφορά την αβθμια... Είχε πει 5000 στη αβθμια. Κατανομή ewall:3400 δασκαλοι975 νηπιαγωγοι280 αγγλικων100 γυμναστέςΣυνολο: 4755Μένουν αλλες 245 θέσεις για γαλλικων, γερμανικων, μουσικής, πληροφορικής και Καλλιτεχνικων.. Τους θεατρολογους τους εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες...Άρα την ήξερε την κατανομή εδώ και μέρες...