0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πώς θα λάμψει η διαφάνεια.. δεν έχω καταλάβει... με το να κλέψουν τα οργανικά χημικών βιολόγων και γεωλόγων και να τα δώσουν στους φυσικούς?Για αυτό δεν έχουμε μάθει ακόμη επίσημα κάτι για τους ΠΕ04? Κίρκη, πες μας, αφού "δίπλα σου" "κάθεται" αναπληρωτής φυσικός.. δεν μπορεί, κάτι θ ξέρεις.. η ΠΕΑΕΔ ξέρει..Τόσα χρόνια που δεν υπήρχαν στα σχολεία βιολόγοι ήταν καλά? Τόσα χρόνια που κάναν το μάθημα βιολογίας φυσικοί κ χημικοί ήταν καλά? Οι περισσότεροι συνάδελφοι αναπληρωτές, το βλέπαν τόσα χρόνια στα σχολεία.. ξαφνικά πλεονάζουν οι βιολόγοι?Πράγματι, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κάποιες λίγες περιπτώσεις, 2-3, που πιθανά υπάρχει πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ως ντόμινο των προηγούμενων πάρτυ β αναθέσεων και πλεονασμάτων σε περιοχές των άλλων ΠΕ04 στα ακάλυπτα οργανικά κενά μας, όλα τα προηγούμενα χρόνια..Τι να πω.. πάλι τα ίδια... τα έχουν πει πολλάκις και άλλοι συνάδεφλοι..Μονόπλευρα το βλέπουν το πράγμα οι φυσικοί και χωρίς στοιχεία σε βάθος...παρά μόνο της τελευταίας χρονιάς.. Τι να πεις, αυτοί έχουν φαίνεται τα κονε στο υπουργείο, και μυστικές πηγές.. εκτός αν η μυστική πηγή, είναι η Κίρκη.. Θα μάθουμε, δεν θα μάθουμε?? ποιος ξέρει? Έτσι είναι η ζωή..
Εμένα μου φαίνεται ειρωνικό...Παρόλα αυτά υπάρχει δίκιο.Πως αναβαθμίζει το πρόγραμμα σπουδών και ζητά από ειδικότητες που είναι σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να το διδάσκουν χωρίς να διορίζει κανέναν;
Ειναι ειρωνικο το αρθρο μην τσιμπάτε..Οι διορισμοί των φυσικων θα ειναι τα κενα των μεταταξεων (περιπου 55-60).
Πού είναι η Κίρκη και ο Πατρέας ρε παιδιά; Ο λόγος που μπαίνω είναι αυτοί
mts.ag, κατανοείς την κατάσταση των βιολόγων.. και το εκτιμώ αυτό. Κατανοείς και την κατάσταση του αλγορίθμου..Αν ωστόσο έχεις μάθει κάτι για μας και θες, πες μας..! θενξ!
392 τα κενα των βιολογων.. Αν πάρει το 60% πάνε σε 235 βιολόγους... Αρα μενουν 157 κενές θέσεις βιολογων για του χρόνου.2200 τα κενα της βθμιας γενικής μείον 157 βιολόγους...2000 περίπου. Αρα θα καλυφθούν 100% οι υπόλοιπες ειδικότητες αβθμιας...