0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι συνάδελφοι που διοριστηκαν πέρυσι ήξεραν εκ των προτέρων ότι θα επρεπε να υπηρετήσουν επί διετιας την οργανικη (δεν κρίνω αν είναι δίκαιο η άδικο). Κάποιοι θα μπορούσαν να επιλέξουν να εργαστούν άλλη μια χρονιά ως αναπληρωτές (έχω συγγενή που το επίλεξε) και να διοριστούν φέτος.Και οι φετινοί που θα διοριστούν γνωρίζουν τους όρους.Εν κατακλείδι ο καθένας παίρνει το βάρος της απόφασης και επωμιζεται τα συν και τα πλην.
σε αυτό το νήμα γιατί έχει μαζευτεί κάθε πικραμένος δεν μπορώ να καταλάβω..
Ότι πιο σωστό
Και πού το ήξεραν ότι θα ξαναγίνουν διορισμοί φέτος; Επιλογή θα ταν αν ήξερα ότι θα ξαναγίνουν διορισμό και επέλεξα να πάω μακριά.
Όλοι έγραφαν ότι θα γίνουν διορισμοι και του χρόνου. Μπειτε να δείτε ποστ περσινά από ομάδες κλπ. Ο πατριός προφήτης επίσης κάνει ριποστ περσινά ποστ που το γράφει, βέβαια ο ίδιος ζητάει και υπηρεσιακές μεταβολές γιατί δεν ήξερε!
Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η ζημιά εις βάρος μας, αλλά και η διάκριση, άνιση μεταχείριση, εφ’ όσον πραγματοποιήσετε τους φετινούς διορισμούς 8.586 μόνιμων εκπαιδευτικών, χωρίς να μας δοθεί η δυνατότητα αίτησης απόσπασης και μετάθεσης αυτό για τον mts που έχει μεγάλο στόμα και αποκαλεί κόσμο γελοίο.Γενικα θεωρώ βέβαια ότι λίγοι θα είναι συνάδελφοι που ζητούν κάτι τέτοιο αλλά ντρέπομαι που υπάρχουν αυτοί στον κλάδο μας..
Πάντως επειδή έχω ρωτήσει γνωστό μου δικηγόρο τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Και όσοι δικηγοροι τάζουν είναι απλά για να τσεπωσουν χρήματα. Είναι γνωστό στους δικηγορικός κύκλους τι κορόιδα είμαστε οι εκπαιδευτικοί. Εύκολο χρήμα.