0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ηλεκτρονική υπογραφή δε μπορεί να βάλει? για μια υπογραφή γίνεται όλο αυτό? δε νομίζω..
Νομίζω ότι αυτό που φταίει σε κάποιους σε σχέση με τους δασκάλους είναι όλο και όλο αυτό το ύφος. Είμαι αυτό που είμαι, φιλόλογος, μαθηματικός, γυμναστής, φυσικός, καθηγητής αγγλικής φιλολογίας κτλ όχι γιατί δεν μπορούσα να είμαι δάσκαλος αλλά γιατί επέλεξα κάτι άλλο. Και διδάσκω αυτό που διδάσκω όχι γιατί δεν μπορώ να διδάξω τα μαθήματα του δημοτικου (έλεος.. Παιδαγωγική κατάρτιση έχω και ένα πανεπιστήμιο το έβγαλα) αλλά επειδή επέλεξα να διδάσκω κάτι άλλο.
Τι να σου πω; Παράπονο το έχω που δεν μου αφήνουν την παράλληλη στην τάξη και πρέπει να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τα βγάλω πέρα.
Οκ σεβαστό. Εγώ απλά σου μιλάω για απαξίωση. Επίσης ύφος τύπου "εγώ είμαι η καλλιτέχναρα, μουσικάρα, ηθοποιαρα, και το σχολείο είναι βούρκος και χαραμιζομαι". Δεν υπερβάλλω μου έχουν πει ότι χαραμιζονται στο δημόσιο σχολείο. Και σκέφτομαι: ε γιατί δε φεύγεις ? Μακάρι να υπήρχε τρόπος να φύγουν οι οπορτουνιστες και να μείνουν. Αυτοί που πραγματικά θέλουν στην εκπαίδευση .
Μήπως θα έπρεπε να διεκδικήσουμε στους 36 μήνες προϋπηρεσία να μονιμοποιείται κάποιος? Αυτό πιστεύω θα έλυνε τις περισσότερες έριδες. Ξέρω ότι δεν είναι απλό αλλά από την άλλη δεν μπορεί κάποιος να είναι απ' αόριστον αναπληρωτής