0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως τρέχει το σύστημα των διορισμών για τις ειδικότητες που είμαστε και στις δύο βαθμίδες. π. χ δηλώνω εγώ Α Ευρυτανία,
Καλε εδω πια διορίζονται πε70 που η μόνη προϋπηρεσία τους ειναι ως παράλληλες. Οπως διορίστηκαν ειδική οι της γενικής με μεταπτυχιακό ειδικής χωρίς καμια ωρα στην ειδική
Άσε έχω 12 χρόνια δάσκαλος, διορίστηκα σε δυσκολη περιοχή και συνάδελφος με δυο χρόνια παράλληλη σαν αναπληρωτής στον τόπο του, μου λέει θα πιάσει διορισμό
Πλέον αν η άλλη είναι παντρεμένη και φύγει μακρυά ο άντρας της μπορεί να βρει άλλη! Δυστυχώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που ρίχνονται σε παντρεμένους όταν γνωρίζουν ότι οι γυναίκες τους δουλεύουν μακρυά!
Περιμένω να νομοθετηθεί η μή μεταφορά προυπηρεσίας από Ειδική σε Γενική κάποια στιγμή σύντομα. Να δω μετά πόσοι θα κόπτονται για μεταπτυχιακά στην Ειδική που κοντεύει να έχει κ η κυρά Μαριγώ η περιπτερού.
Παρότι πε70 θεωρώ αδικία τη μεταφορά προυπηρεσιας από ειδική σε γενική και το αντίστροφο,ειδικά για τους πε71
Εγώ όχι . Δεν μπορεί να μη θεωρούμε ικανούς τους δασκάλους με μεταπτυχιακό αλλά να θεωρούμε ικανούς τους καθηγητές με μεταπτυχιακό ειδικής. Η ανοησία ήταν ότι δημιουργήθηκαν τμήματα ειδικής αγωγής μια παγκόσμια πρωτοτυπία .Σχεδόν παντού στον κόσμο η ειδική έπεται της γενικής εκπαίδευσης. Και πόσο μάλλον η παράλληλη στήριξη που είναι στα γενικά σχολεία. Ίσως θα έπρεπε οι πε71 να είναι μόνο ειδικά σχολεία και οι πε70.50 μόνο στα γενικής.
υπάρχουν όμως πε70ε καραμπίνα τες παραλληλες που δεν μπορουν να τα βγάλουν περα και ίσως θα έπρεπε να έχουν δοθεί στους πε71.
Και γιατί είναι κακό να είναι επιμορφωμενοι οι εκπαιδευτικοί στην ειδική αγωγή ? Ίσως κάποιοι καθηγητές αγγλικών στο δημοτικό να είχαν καλύτερη συνεργασία με τις παράλληλες και να αντιλαμβάνονταν καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά πχ με αυτισμό.... Ίσως..
Έλα μην κοροϊδευομαστε κ μεταξύ μας. Δεν έχω γνωρίσει εκπαιδευτικό Ειδικής κ Παράλληλης που να μην έκανε .μςταπτυχιακο για την καβάτζα του διπορτου μεταφοράς προϋπηρεσίας. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η ατάκα 'συναδέλφισσας' Ειδικής "έλα μωρέ κάνε ένα μεταπτυχιακό στην Ειδική να τρουπώσεις"....Change my mind..