0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΠΕΑΔ δεν εδωσε ακριβως κατανομη.Μας ειπε η κυρια οτι η ιδια διοριζεται.Το 85% ειναι γενικο,δεν μιλαει για συγκεκριμενους κλαδους κ αριθμο οπως ο ΠΑΣΑΔ
Ενταξει αυτο που συμβαινει ειναι εξοργιστικο...Βγαινει ο Βουγιας δινει κατανομη για ειδικη αγωγη...Βγαινει ο ΠΑΣΑΔ δινει κατανομη για αβμια γενικης...Βγαινει σημερα η ΠΕΑΔ δινει κατανομη για βθμια γενικης...Γιατι ρε παλικάρια δεν τη βγάζετε σημερα την κατανομη χωρις την πρόσκληση διορισμων.. Να δουμε εστω ποσους θα παρουν ανα ειδικοτητα;Τι τσιρκο Medrano είναι αυτό;
Σημερινό
Συγγνώμη, αλλά αν εγώ σας έλεγα μέχρι πριν ένα μήνα ότι θα πάρουν 600-650 φιλολογους και ξαφνικά σας έλεγα σήμερα ότι θα πάρει το 85% του 317, δηλαδή κάτω από 270, εε.. Δε θα μου ήταν και το πιο ευχάριστο. Θα ήλπιζα σε μια αλλαγή του τελευταίου δευτερολεπτου και θα σας έλεγα να περιμένετε την επισημη κατανομή.
Γιατι ρε παλικάρια δεν τη βγάζετε σημερα την κατανομη χωρις την πρόσκληση διορισμων.. Να δουμε εστω ποσους θα παρουν ανα ειδικοτητα;Τι τσιρκο Medrano είναι αυτό;
Δεν ξέρω αριθμούς.. Διαβάζω εδώ για 85% και έτσι ανέφερα το 270. Μακάρι να είναι πολύ παραπάνω. Προσπαθώ να εξηγήσω για ποιο λόγο εξαφανιζονται κάποιοι.
Το κατάλαβα, απλά σκεφτηκα ότι αν κάποιοι δουν τον αριθμό αυτό μπορεί να πάθαιναν κάτι.
Γιατί πολύ απλά δεν έχει υπογραφεί από το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να εγκριθούν οι πιστώσεις. Θα ήταν τσίρκο αν έβγαζαν τις κατανομές και αν υπήρχε πρόβλημα με τις πιστώσεις να τις άλλαζαν μετά. Δεν είναι τσίρκο το Υπουργείο επειδή το θέλουν κάποιοι να βγάζει έτσι νούμερα και να τα αλλάζει μετά και να ανακοινώνει λόγια του αέρα. Οι εποχές Γαβρόγλου πέρασαν.