0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ειδική έχουν υπογράψει για πενταετή παραμονή. Ταυτόχρονο όμως, υπάρχει ένα νομοθετικό κενό που επέτρεπε τη μεταπήδηση πριν την συμπλήρωση της πενταετίας. Με την τροπολογία αυτή κλείνει το παράθυρο και συνεχίζει να ισχύει η υπογραφισσα πενταετία. Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτό που ήξεραν όταν υπέγραφαν.
5Α. Εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. ή Ε
Όταν τέθηκε το θέμα μεταθέσεων των περυσινων νεοδιοριστων βγήκαν από τα ρούχα τους κάποιοι εδώ διότι αυτό ήταν ανήθικο παράνομο είπαν. Όταν υπογράψαμε γνωρίζαμε τα δεδομένα και αυτά δεν μπορεί να αλλάζουν εκ των υστέρων είπαν. Και ρωταω τώρα κ γω γιατί τώρα που αλλάζει αυτό το συγκεκριμένο δεδομένο, εκ των υστέρων, αυτό είναι δίκαιο και δίνουν συγχαρητήρια;Η ερώτηση μου είναι απολύτως συγκεκριμένη . Δεν ζήτησα κάποια συμβουλή για το τι θα κάνω .
https://prnt.sc/E17i01hMf2EvΑφιερωμένο pavel . Έτσι, για τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό !
Όταν τα έλεγα εγώ μου σβηνανε τα μυνήματα οι σοφοί εδώ μέσα. Επιτέλους οι πονηριές Γαβρογλου και λοιπών αναρχικών των Εξαρχείων τέλος! Διάλεξες την ειδική; Θα μείνεις να την υπηρετήσεις! Οι προκηρύξεις διορισμών δεν γίνονται για μεταθεσεις- μετατάξεις! Γίνονται για πλήρωση οργανικών κενών. Όχι για δημιουργία μαύρων τρυπών σε κλάδους ευαίσθητους όπως η ειδική!έλεος πια με τους πονηρους
Επιμένεις ναιτ λες για την ειδική.δεν είναι μόνο η ειδική. Κ τα παράθυρα δεν κλείνουν αφού ο κόσμος εχει υπογράψει με άλλα δεδομένα.
Το δίκαιο είναι σχετικό...Για σένα άδικο, για εμάς της γενικής δίκαιο.. Γιατί πολλοί θα χάναμε διορισμό από αυτούς της ειδικης αγωγής... Φαντάσου 400 δάσκαλοι να έφευγαν και να πήγαιναν μαζικά στη γενική φέτος.. Οι 300 φιλόλογοι ή 200 μαθηματικοι... Θα γινόταν ένα Αλαλούμ... Στην ουσία θα διορίζονταν πάλι οι ίδιοι που διοριστηκαν πριν από 2 χρόνια....
Τα έχεις μπερδέψει όλα. Μια σχολιάζεις σαν νεοδιοριστη και μια σαν αδιοριστη!
Άρα το νόμιμο ορίζεται από το τι συμφέρει τον καθένα. Αυτό μου λες.
Το "πείραμα" που έκανε κάποτε ο Αινστάιν με μερικούς σπουδαστές και την προπαίδεια του 9, που σκόπιμα έκανε ένα λάθος στην τελευταία πράξη, στο οποίο λάθος εστίασαν όλοι και γέλασαν, ενώ κανένας δεν εστίασε και δεν είπε τίποτε καλό για τις υπόλοιπες εννέα σωστές πράξεις που είχε γράψει, το γνωρίζεις, υποθέτω... Επομένως, είναι κάπως άστοχο το σχόλιο που έγραψες. Άνθρωπος είμαι και μπορώ να κάνω κι ένα λάθος, πόσο δε μάλλον, από τη στιγμή που δε συχνάζω στην Ανδρέα Παπανδρέου, εκεί στο Μαρούσι.