0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αναφέρει ξεκάθαρα στην αποψινή τροπολογία...Οσοι έχουν διοριστεί ή θα διοριστουν... Αναξαρτητα αν έχεις 1 ή 2 πτυχία...Αρα πιάνει του διορισμενους από το 2020 και μετά... Με τις άδειες ανατροφής έχασε γιατί ήταν φανερό ότι ήταν άδικο.. Εδω όμως είναι δίκαιο και λογικό...
Καλά, η Γεωργία μέχρι χθες δεν ήταν αδιοριστη που ήθελε διορισμό φέτος; Τελικά ήταν ήδη διορισμενη πέρυσι και ήθελε να ξανά διοριστεί. Έκανε Expose όταν βγήκε 11 το βράδυ η είδηση του esos για τριετές μπλοκάρισμα διορισμενων από νέους διορισμούς..
Που είναι ο pavel να κάνει expose την Γεωργίτσα. Μέχρι πριν εκραζε ότι θα μείνει αδιοριστη και τώρα μας λέει διορίστηκε! Για να δουν κάποιοι όταν λέμε ότι υπάρχει τοξικό κλίμα στην ομάδα και πολλοί γράφουν με υπόγειους σκοπούς
αφου διορίστηκε να παραμεινει στη θέση της ως διορισμένη όχι. Να θέλει να ξανά διοριστεί κιόλας και να γκρινιαζει και από πανω. Είναι ήδη ένα χρόνο διορισμένη.
μα ίσως για αυτό έβαλε την τροπολογία γιατί δεν γίνεται κάθε χρόνο να διορίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι επειδή τους βολεύουν τα κενά!!!!! Όποτε λογικά αυτό ισχυει και για τους νεοδιορισθεντες της γενικής.
Κοιτά, το συγκεκριμένο μπάζει. Είναι εκ των υστέρων αλλαγή στους όρους μιας προκήρυξης. Αλλά το νόημα είναι να μην χρειαστεί να ενεργοποιήσει το κουμπάκι στον opsyd τώρα. Μετά, τρέχα βρες το δίκιο σου άμα θες, οι διορισμοί θα έχουν γίνει.
Δεν ξέρω να χειρίζομαι το φόρουμ όπως ο Πάβελ να βρω παλιά σου ποστ! Αλλά τα είδαν και άλλοι..
Δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά το φόρουμ! Αλλά είδα με τα μάτια μου ποστ που έλεγε ας διοριστουμε και εμείς τα καημένα... Ντροπή θα πω