0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αυτό είναι έξτρα προσθήκη
Μας σας έχω πει εδώ και έναν μήνα , ( όσοι θυμούνται τις αποδόσεις που έδωσα)Με το που βγήκαν τα κενά μετά τις μετατάξεις , είχαν σχεδόν κλειδώσει και τα νούμερα .Για τους μύστες η αποδοση 1,10 στους ΠΕ02 έδινε και τον αριθμό 317 , όποτε μύστες μου θα παίζατε 50 ευρώ σε απόδοση 1,10 ώστε να πάρετε πίσω 55? Άρα στανταρακι το νούμερακι τους Αντίθετα το 2.10 ως αποδοση πληρώνει κατά 70% και αφού υπάρχει το 70 ,αναφερόμαστε στους ΠΕ70Με 50 ευρώ στο 2.10 πιάνεις τα διπλάσια…και όπως καταλάβατε το 1800 στις 4 Μαϊου διπλασιάστηκε και τους δίνει 3500 ( παίζεται +- 200 θέσεις) Κάποιοι , ενεργήσατε εις βάρος άλλων κλάδων πέρυσι Όμως εκει που υπάρχει η Ύβρις επέρχεται η Νέμεσις Στα καλά νέα τώρα: ο γραπτός θα αργήσει πολύ - πάμε για μια παρομοια επανάληψη της χρυσής εξαετίας 2002-2008 Θα οφεληθούν όλοι οι κλάδοι , γι αυτό ας κάνετε θυσία και κυνηγήστε προϋπηρεσία☺️☺️
Οι 85 θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 85 κενά τα οποία θα επιλέξει το υπουργείο.
Θα αφήσει νομίζετε η Κεραμέως ενόψει προεκλογικής περιόδου βατράχια να μεταπηδούν απο εδώ και απο εκεί για σκεφτείτε το φιάσκο... βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης που θα το κάνει παντιέρα. Το κουμπάκι της αίτησης απλα δε θα υπάρχει γι αυτούς end of story. Και οποίος θέλει στα δικαστήρια (άσε που δε θα προσφύγει και κανείς) ... συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια...
Η ιστορία δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο... Μπορείς να την ψάξεις...Περιμένεις δηλαδή απο το υπουργείο να αφαιρέσει την Α περιοχή και να προτείνει τη
Δε το καταλαβαίνω αυτο, δηλαδή τι θα γίνει;
Εύκολο είναι... προσπάθησε...
Για την ειδικότητα ΠΕ 83 πάντως εγώ έχω την πληροφορία ότι θα καλυφθούν στο 100% τα κενά.Είναι εκτίμηση ή πληροφορία;
Καλησπέρα κι από μένα. Οι νικητές και οι ηττημένοι είναι πλέον γνωστοί! Τα κενά των μετατάξεων στη δευτεροβάθμια είναι δεδομένα. Αν ήταν πχ σε μια ειδικότητα 100 και πάρουν 85 μόνιμους, αυτοί οι 85 θα κληθούν να διαλέξουν σε 100 κενά. Ποια κενα θα αφήσουν λέτε? Αυτά που σκέφτηκα και γω! Άρα τι κέρδος θα έχουν οι περσινοί νεοδιόριστοι? Κανένα ή σχεδόν κανένα...Αντίθετα οι της πρωτοβάθμιας με 0 έως 3 χρόνια αναπλήρωσης γίνονται μόνιμοι αφήνοντας σε αναπλήρωση για μια ακόμη χρονιά συναδέλφους με 12+ χρόνια συνεχούς αναπλήρωσης στη δευτεροβάθμια... Εγω ειμαι από τους τυχερούς που δεν επηρρεάζονται. Δεν έχει σημασία όμως τι κάνω εγώ... Οι διορισμοί αυτοί θα μείνουν στην ιστορία ως οι διορισμοί της πρωτοβάθμιας... Φυσικά και δεν φταίνε αυτοί γι αυτό...Του χρόνου λογικά θα γίνουν πάλι διορισμοί. Το τι θα πράξει ο καθένας αν είναι σε τελευταίες θέσεις φετινού διορισμού είναι δικός του λογαριασμός και ρίσκο. Κάπου διάβασα ότι δεν θα το ρισκάρουν με τίποτα και θα δηλώσουν και του βοδιού το κέρατο... σεβαστό... εγώ έπραξα το αντίθετο ... Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με διαφορετικές ανάγκες...Καλό βράδυ