0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως θα γινει και φετος. Ειδικης νεοι και γενικης με τωρινους.
Δηλαδή οι περιοχές θα αλλάξουν; Δεν είναι αυτές που βλέπαμε στις μετατάξεις;
Έτσι κι αλλιώς είναι καλό το ερώτημα.Σίγουρα κρατάμε τις περιοχές των κενών των μετατάξεων.Εκεί που οι διαφορές (προς τα κάτω) είναι μεγάλες θα μπορούσαν να "φύγουν" ολόκληροι νομοί, αν και πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να "κοπούν" τα νούμερα σε πολλούς/όλου τους νομούς, παρά να κοπεί νομός.
Άρα αν κατάλαβα καλά αυτό που γράφεις σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει διαφορά στην κατανομή με τον αριθμό των κενών των μετατάξεων λογικά πρέπει στη δήλωση περιοχών να εμφανιστεί ακριβώς ότι βλέπαμε στις μετατάξεις; Ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά;Ευχαριστώ
Ακριβώς. Καλά κατάλαβες.Διαφορετικά είτε θα υπάρχουν μειωμένες θέσεις σε μια περιοχή είτε δεν θα υπάρχει καν κάποια περιοχή.
Δύσκολη ερώτηση... Εγώ πέρυσι περίμενα και μου βγήκε σε καλό. Πολύ καλό θα έλεγα! Του χρόνου όμως η χρονιά δεν είναι η ίδια. Όλοι όσοι διορίστηκαν πέρυσι θα ζητήσουν μετάθεση στα σπίτια τους ή πέριξ αυτών. Νομίζω ότι αν δεν βγουν οργανικά σε μια περιοχή που θέλει κάποιος μετάθεση δεν μπορεί να βγει θέση διορισμού. Αυτό ίσχυε παλιότερα και αν δεν το έχουν καταργήσει θα συνεχίζει να ισχύει... Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν οι νεοδιόριστοι του 23 τα μεγάλα αστικά κέντρα, μην πω και τα μικρότερα. Άρα ποιο το νόημα να αποφύγεις τα δωδεκάνησα φέτος αν του χρόνου πρέπει να τα ξαναδιαλέξεις?Συνάδελφοι μια σκέψη παρέθεσα και καμία προτροπή. Επειδή έχω ξεριζωθεί και γω από τον τόπο μου κάποια χρόνια ξέρω τι προβλήματα δημιουργούνται. Θέλει μεγάλη σκέψη και τύχη. Ο θεός μαζί σας. Εύχομαι καλό διορισμό σε όλους στο pde, τώρα, του χρόνου ή στο μέλλον!
Συγχαρητήρια σε όλους για τον Διορισμό!!! Είμαι από αυτούς τους λίγους ( που επιθυμούν μια θέση στην Α Δωδεκανήσου. Πέρυσι την κάλυψε σε ποσοστό 80%. Φέτος θα βγάλει άραγε θέσεις; Και αν βγάλει θα τος τσιμπήσουν οι από πάνω μου θεωρώ μιας και δεν έχω καλή σειρά. Και σκέφτομαι τώρα, του χρόνου αυτοί που ήρθαν πέρυσι στην Α’ Δωδ θα πάρουν μετάθεση για τα μέρη τους και άρα θα ανοίξουν οι θέσεις για τους νεους διορισμούς του 2023. Επομένως όταν εγώ θα θέλω να πάω στην Α δωδ δεν υπάρχουν θέσεις… παρακαλώ τη γνώμη σας για τον σκεπτικό μου. Ευχαριστώ!!
Αν είσαι ΠΕ02, η Α΄Δωδ/νήσου, έχει 14 οργανικά κενά, που δύσκολα να τα επιλέξει κάνποιος που δεν μένει Δωδ/νησα. Αν είσαι ΠΕ03, δεν βλέπω οργανικά κενά στην ίδια περιοχή, αν είσαι ΠΕ0401, έχει 3 οργανικά κενά. Όπως το έγραψες κι εσύ, πολύ δύσκολα να προτιμήσει κάποιος Δωδ/νησα, ειδικά αν δεν θα μπορέσει να φύγει από εκεί εύκολα.