0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλικά στο γράφω... τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς, με λογαριασμό από τις 23/2/22 και 49 post να μας πεις για τον ρόλο που παίζει ο Patreas; Τι σε κάνει να νομίζεις ότι ξερείς πχ καλύτερα από μένα που είμαι μελος από το 2008 εδώ;
Συγνώμη και εσύ που ξέρεις ποιός καθόρισε τον αριθμό διορισμών στους ΠΕ70 και ότι δεν είναι πολιτική η απόφαση;;;
Όχι απειλές σε εκπαιδευτικό forum! Κάποιοι θα διοριστούν και κάποιοι όχι! Υπάρχουν και άνθρωποι που δούλευαν 12 και 15 χρόνια αναπληρωτές και αξίζει να διοριστούν! Όλοι γνωρίζουμε τις ταλαιπωρίες που έχουμε περάσει ως αναπληρωτές! Μπορεί και εμείς οι υπόλοιποι κάποια στιγμή να διοριστούμε! Κάποιος θα μας βοηθήσει και εμάς!
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Patrea για όσα έχει κάνει και την συνεχή ενημέρωση που μας παρείχε μέχρι να αποφασίσει να μην το κάνει άλλο... Θέλω να τον ρωτήσω όμως αν γνωρίζει γιατί το υπουργείο δείχνει τέτοιο μένος σε κάποιες ειδικότητες κυρίως τις κοινές και θα αναφερθώ στην δικιά μου ΠΕ11 όπου και φέτος η κάλυψη ήταν η μικρότερη (βλέπε δευτεροβάθμια 16 από τους 35). Δηλαδή από τα 35 άτομα βρήκαν να κόψουν;... Ευχαριστώ
Κοίταξε argiri εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά και χωρίς δεύτερες σκέψεις! Αν την καλοσύνη μου την εκλαμβάνεις αλλιώς τι να πω!
Στο forum βρίσκεις εκατοντάδες άτομα τα οποία διαβάζουν και έχουν γνώμη κάποιοι ξεχωρίζουν επειδή συμμετέχουν ,επειδή έχουν όρεξη να γράφουν, ή θέλουν παρέα αλλά και επειδή κάποιοι θέλουν να περνάνε γραμμή...Και αυτό γίνεται με τις διαρροές.Δεν διατυπώνονται βασικά απόψεις για το τι είναι σωστό να γίνει αλλά πάνω σε τι διέρρευσε ότι θα γίνει..
Πιθανολογω ότι στις διευθύνσεις εκπαίδευσης που εμφανίζονται τα κενά στη δευτεροβάθμια, υπάρχουν πλεονάζοντες στην πρωτοβάθμια.