0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θέλεις επίσημη κι ενυπόγραφη απάντηση για το θέμα της σύστασης νέων οργανικών θέσεων, δεν έχεις παρά να στείλεις ερώτημα στον Γενικό Γραμματέα: επιστολή σου ή mail σου που να του ζητάς όσα γράφεις, ώστε να μην σε μπερδεύουν τυχόν διαρροές από εδώ.
Άρα... σύμφωνα με το σκεπτικό σου περιμένεις το επίσημο. Καμία ενημέρωση ούτε καν συζήτηση εκ των προτέρων άρα και κανένα περιθώριο αντίδρασης. Πάντως τα μέλη του φόρουμ που ήταν εδώ και ενημέρωναν με την ίδια συνέπεια και την μία κυβέρνηση και με την άλλη και αργότερα πάλι με άλλη δεν είναι λογικό να στοχοποιουνται. Και αυτό εκ του πονηρού είναι. Είμαι στο φόρουμ από το 2008 αν θυμάμαι καλά, σίγουρα πριν το 2010, ( αρχικά με το όνομα aghathi, το οποίο άλλαξα αναγκαστικά πριν δυο χρόνια γιατί κατηργησα ένα mail για λόγους ασφαλείας). Όπως έχω ξαναπεί κάποια μέλη μέσω της συνέπειας τους δίνουν αξία στην συζήτηση και την συμμετοχή εδώ. Δίνουν απαντήσεις και πληροφορίες που αφορούν κάθε εκπαιδευτικό και εργασιακό θέμα, ο καθένας στον τομέα του Αυτού του είδους οι επιθέσεις από λογαριασμούς που φτιάχτηκαν επί τούτου απλά διώχνουν άτομα από το φόρουμ. Αυτό ποια γραμμή εξυπηρετεί;
Α έτσι ε;Θα είσαι μία δεσπόζουσα εδώ μορφή και θα γράφεις ότι θέλεις εσύ και εμείς θα καθόμαστε με δέος να σε παρακολουθούμε...Δεν πας καλύτερα να κάνεις καμιά βουτιά να συνέλθεις;
Γιατί είσαι εδώ;Δεν υποστηρίζω κανένα μέλος. Θεωρώ ότι κρίση έχουμε να φιλτραρουμε αυτό που ακούμε. Ακόμα και από επίσημα "χείλη".Αλλά θέλω την πρόσβαση στην πληροφορία που θα πάρω από άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά θεωρώ σε κάποιον βαθμό αξιόπιστα. Ακόμα και αυτά που δεν είναι αξιόπιστα ή που ίσως ρίχνουν την πληροφορία με σκοπό έχουν αξία να ακούγονται γιατί έτσι με λίγη διορατικοτητα βλέπει κανείς το παρασκήνιο.
Ούτε δέος θέλω να αποπνέω, ούτε με νοιάζει να "το παίξω" κάπως... Ούτε όμως συμφωνώ με τις "γραμμές" που ισχυρίζεσαι ότι περνούν σκόπιμα κάποιοι εδώ ούτε ασφαλώς με την ακύρωση όσων έχουν βοηθήσει ουσιαστικά.Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, όταν θέλεις ενημέρωση από τους αρμόδιους: τους στέλνεις επιστολή ή μέιλ, στο οποίο οφείλουν να απαντήσουν. Και στον Γενικό Γραμματέα και στην ΟΛΜΕ και στη Διδασκαλική Ομοσπονδία κι όπου αλλού κρίνεις ότι θα σου απαντήσουν υπεύθυνα, εφόσον εδώ όλοι κοιτάζουν τον εαυτό τους & παραπληροφορούν, όπως λες.Υ.Γ. Το ύφος σου αυτό κι οι εξυπνάδες αρμόζουν σ' έναν εκπαιδευτικό;;;
Gia ως φιλόλογος δεν έχω σχόλιο για τν χαρά σου που υπερκαλύψε τους δασκάλους και χαντακωσε τον κλάδο σου ! Στα εχω πει πολλές φορές αλλά πάντα έχεις μαγικό τρόπο να με προκαλεις να επαναλαμβανομαι
Το θέμα σε μας δημιουργήθηκε με τα πειραματικα κυρίως .Τώρα που φτάσαμε στο τέλος είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί το υπουργείο παραπληροφόρησε τη δευτεροβάθμια .Διότι οι πληροφορίες δεν ήταν αόριστες ,για αυτό και μεταφερόταν.Το σχολιο αφορά τη συγκεκριμένη η οποία με τον πτροπο της ούσα φιλόλογος παρακαλούσε τον καταποντισμό του κλάδου