0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε!!!! Γνωρίζεις αν μπορούν να γίνουν προσλήψεις από τον επικουρικό;; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πίνακας; Θα φτάσει πιστεύετς στο 62-63;; Ευχαριστώ!!
Φυσικά και όχι ., Αλλά αν ένας δάσκαλος δεν κάνει πχ μαθηματικά ή γλώσσα καθόλου, οι γονείς θα τον λιντσάρουν. Φυσικά μπορεί να κάνει μάθημα αλλά ποιοτικά να είναι χάλια. Εγώ όμως δεν μιλάω για αυτό. Μιλάω για περιπτώσεις που κάθονται και κυριολεκτικά δεν κάνουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. και δυστυχώς εγώ έχω δει αρκετές τέτοιες.
Κ εγώ έχω δει όμως δασκαλο να μη μπορεί να σταθεί στην τάξη ,να τον βάζουν ολοήμερο για αυτό το λόγο αυτός να καπνίζει στο παγκάκι έξω ολη την ώρα κ τις ώρες του να τις κάνουμε οι υπόλοιποι. Έχω δει επίσης σχολείο με 5 παιδιά να έχει 2 δασκάλους. Όπως καταλαβαινεις προσφανως ήταν χαλαρά.Αυτό δεν σημαίνει ομως ότι μπορώ εγώ να γενικεύω ότι οι δάσκαλοι δεν κάνουν τίποτα ,ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά ,ότι μεταξύ μας μιλάμε κ ξέρουμε το γίνεται και και...Δε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί , λιγότερο καλοί και κακοί. Αυτό δεν μπορεί όμως να αφορά ολόκληρους κλάδους.
Εγώ πάντως συνεχείς επιθέσεις βλέπω προς τους δασκάλους όχι το αντίστροφο. Και μια διαρκής επιχείρηση αμφισβήτησης του ρόλου του.
Μόνοι σας τις προκαλείται με αυτά που γράφετε. Εντάξει έλεος με τους δασκάλους. Όλοι είστε αστέρια και δουλεύετε σαν σκυλιά και οι ειδικότητες κοπροσκυλιάζουν. Εντάξει κόφτε το αυτό γιατί θα ξεκινήσουμε για την ανάλυση του πως έρχονται τα παιδιά στο γυμνάσιο και ποιές είναι οι γνώσεις τους και θα γελάμε κάνα τριήμερο...
Νομίζω ότι αυτό που φταίει σε κάποιους σε σχέση με τους δασκάλους είναι όλο και όλο αυτό το ύφος. Είμαι αυτό που είμαι, φιλόλογος, μαθηματικός, γυμναστής, φυσικός, καθηγητής αγγλικής φιλολογίας κτλ όχι γιατί δεν μπορούσα να είμαι δάσκαλος αλλά γιατί επέλεξα κάτι άλλο. Και διδάσκω αυτό που διδάσκω όχι γιατί δεν μπορώ να διδάξω τα μαθήματα του δημοτικου (έλεος.. Παιδαγωγική κατάρτιση έχω και ένα πανεπιστήμιο το έβγαλα) αλλά επειδή επέλεξα να διδάσκω κάτι άλλο.
ο διαγωνισμός Pisa πάντως έδειξε το αντίθετο. Παραλαμβάνετε ένα ικανοποιητικό επίπεδο μαθητών και το ρίχνετε στα Τάρταρα. Σταματήστε οι καθηγητές να τα ρίχνετε όλα στο δημοτικό και αναλάβετε επιτέλους την ευθύνη που σας αναλογεί. Ίσως έτσι καταφέρετε να βελτιώσετε την διδασκαλία σας.
Η αλήθεια σε ενοχλεί φίλε εντάξει είναι "εκτός θέματος" αλλά η αλήθεια τσούζει.Υγ η μόνη συζήτηση που έχει νόημα για τους διορισμούς είναι οι σκοπιμότητες των πολιτικών και των διαφόρων οργανωμένων ομάδων που συναλλάσσονται παρασκηνιακά.Όχι τίποτα άλλο να μαθαίνουν οι νεότεροι για να μη βρεθούν μπροστά σε τέτοιες τετελεσμένες "πολύπλευρες" στέρνες γνώσεις