0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν στον φάκελο του οπσύδ η καταχώρηση των παιδιών δεν ήταν επικυρωμένη. 'Ευχαριστώ πολύ.
καλησπέρα, Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μου εμφανίζει το τέκνο (την ημερομηνία γέννησής του δηλαδή) αλλά στην καταχώριση βγάζει "μη επικυρωμένο τέκνο". Πρέπει να κάνουμε κάποια ενέργεια; πχ να προσκομίσουμε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στη δευτεροβάθμια να μας το καταχωρίσουν;
Δυο συνάδελφοι πέρυσι στο νομό μου διορίστηκαν με το πτυχίο ΠΕ02 (με 0 εμπειρία) και όχι με τα ΠΕ60-ΠΕ70 ( που είχαν όλη τους την προϋπηρεσία) γιατί τους τράβηξε με αυτή τη σειρά το σύστημα.
Την ίδια συζήτηση είχαμε και πέρυσι. Κάποια ΠΥΣΔΕ τοποθέτησαν αποσπασμένους εντός και από αλλού πριν τους διορισμούς. Το Υπουργείο στη συνέχεια έστειλε εγκύκλιο στην οποία με λίγα λόγια έλεγε ότι οι νεοδιοριστοι τοποθετούνται μαζί με όσους είναι στη διάθεση πυσδε και σίγουρα πριν τους αποσπασμένους. Διευκρίνιζε όμως ότι αυτό δεν ισχύει για τις περιπτώσεις όπου τα πυσδε συνεδρίασαν πριν τους διορισμούς. Εκεί προηγήθηκαν οι αποσπάσεις των νεοδιόριστων.Στην περίπτωση λοιπόν που τοποθετηθούν οι συνάδελφοι που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ μαζί με τους νεοδιόριστους, με ποια κριτήρια γίνεται η τοποθέτηση;
Η οδηγία είναι οι νεοδιόριστοι να τοποθετούνται πριν τους αποσπασμένους στο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ.Όμως οι αιτήσεις απόσπασης εντός , έχουν γίνει και οι βελτιώσεις θα γίνουν πριν ολοκληρωθεί ο διορισμός των καινούργιων,οπότε οι νεοδιόριστοι θα πάρουν ότι περισσέψει.Αυτό έγινε και πέρσι, αυτό θα γίνει και φέτος.Μικροβελτιώσεις γίνονται συνήθως, πριν την έλευση της πρώτης φάσης αναπληρωτών.