0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατάλαβα! Άρα μας αφορά όλους. Ευχαριστώ ! Άλλο ένα χαρτί να τρέχουμε καλοκαιριάτικα. (Η Α Αθήνας τα θέλει μέχρι 19/8).
Δε χρειάζεται να πας πουθενά, γκουγκλαρεις πιστοποιητικό εντοπιότητας μπαίνεις με κωδικούς taxis, κάνεις αίτηση μέσω ΚΕΠ και στο στέλνουν στο κινητό με μύνημα κ e mail. Χθες έκανα την αίτηση σήμερα το έλαβα με email.
Καλησπέρα!Γνωρίζει κάποιος το χαρτί εντοπιοτητας που ζητάει η Δδε αφορά όλους τους νεοδιοριζομενους; ή μονο αυτούς που έχουν εντοπιότητα σε Δήμο της διεύθυνσης που διορίστηκαν;
Αν και κάθε δδε μπορεί ν εχει διαφορετικό έντυπο δήλωσης προτίμησης σχολείων για τοποθέτηση σε λειτουργικά, παρ όλα αυτά για εντοπιότητα κ συνυπηρετηση θα πρέπει ν υπάρχει κουτάκι για τικαρισμα. Μόνο όσοι σημειώσουν την ένδειξη εντοπιότητας θ συνυποβάλουν πιστοποιητικο
Καλημέρα. Ευχαριστούμε πολύ για τους πίνακες. Υπάρχει περίπτωση να γίνει και εκκαθρισμένος πίνακας για την Ειδική Αγωγή όταν βγουν οι προσωρινοί πίνακες της 3ΕΑ;
Και ούτως ή άλλως, για να προσμετρηθούν μόρια εντοπιότητας είτε του εκπαιδευτικού είτε του/της συζύγου, θα πρέπει αυτή η εντοπιότητα (μόνιμη κατοικία) να υφίσταται ήδη, και αδιαλείπτως, για τουλάχιστον τα δύο αμέσως προηγούμενα χρόνια από την έκδοση του πιστοποιητικού.
Για Α Αθήνας... Απι την ωρα που θα βγει το ΦΕΚ σωστα εχω καταλαβει; επίσης με την υοευθυνγ δηλωση, τι κανουμε τελικα;εγω εστειλα αλλα απαντηση δε πηρα
Aυτο με την εντοπιότητα με μπερδεύει.Εντοπιοτητα έχω στο χώριό της μάνας μου,αλλά το σπίτι μου είναι αλλού
Στο άρθρο 16 παρ. 6 του Π.Δ. 50/96 ορίζονται τα ακόλουθα:«Για την απόδειξη του τόπου και της φύσης της εργασίας του ή της συζύγου υποβάλλονται κατά περίπτωση τα παρακάτω δικαιολογητικά:α) προκειμένου περί υπαλλήλων του δημοσίου ή υπαλλήλων ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ ή υπαλλήλων του υπόλοιπου δημόσιου τομέα όπως αυτός καθορίστηκε με τη διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του Ν. 1256/82 (ΦΕΚ 65 τ.Α') όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει ή άμισθων δημοσίων υπαλλήλων ή λειτουργών, βεβαίωση της υπηρεσίας του, από την οποία να προκύπτει ότι ο ή η σύζυγος υπηρετεί οργανικά και όχι με απόσπαση στο συγκεκριμένο τόπο.β) Προκειμένου περί εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερων επαγγελματιών, βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κ.λ.π.) από την οποία να προκύπτει ότι ο ή η σύζυγος εργάζεται στον τόπο που ζητείται η μετάθεση τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και είναι ασφαλισμένος στον οικείο ασφαλιστικό φορέα».