0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως πέρυσι με 3100 περισσότερους διορισμούς έγιναν οι εγγραφές στο μητρώο δημοσίου σχεδόν αυθημερόν. χθες είδα εγκύκλιο του υπουργείου που τους δίνει προθεσμία ως τη Δευτέρα.Η καθυστέρηση οφείλεται μάλλον στην πίεση των διευθύνσεων που λόγω αδειών δεν έχουν προσωπικό και ζήτησαν να γίνουν οι διαδικασίες πιο αργά και οι ορκωμοσίες μετά τον 15αυγουστο. (έχουν ζητήσει να ξεκινήσουν οι ορκωμοσίες από 22/8!)
Μισθολογική κατάταξη/εξέλιξη (που είναι και το πιο σημαντικό): μόνο δημόσιο (ν.4354/2015, άρθρο 7, παρ. 1, όχι αυτά που λέει στην παρ.2), δεν υπολογίζεται το 2016 και 2017, δεν υπολογίζονται συμβάσεις έργου ή μίσθωσης έργου. Μετράει και από ιδιωτικό σχολείο (προσοχή, ιδιωτικό σχολείο, ΟΧΙ φροντιστήρια, ΚΞΓ κλπ).
Οι εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών γενικής είχαν λάθη τα οποία τώρα έχουν διορθωθεί. Αν ωστόσο βρείτε τίποτα άλλο, στείλτε μου μήνυμα, ολοκληρωμένο όμως. Ειδικότητα, θέση και ονοματεπώνυμο. Συγνώμη για την αναστάτωση.https://docs.google.com/spreadsheets/d/15uZt7YXv1fnD9GoPJt__iH6em1Hi9o7Q9shalqDAeF8/edit?usp=sharing
Όπως έχω ξαναπεί, οι αναμορφωμένοι που βγαίνουν, βγαίνουν σε pdf. Το pdf δεν μετατρέπεται τις περισσότερες φορές καλά σε excel. Έστω και μια σελίδα να μην μετατραπεί καλά, είναι άχρηστος όλος ο πίνακας. Επίσης οι αναμορφωμένοι δεν είναι πλήρεις πίνακες. Έχουν μόνο ονοματεπώνυμο, θέση και συνολικά μόρια. Προτιμώ τους πλήρεις ώστε να μπορεί ο καθένας να βλέπει τι διαφορετικό έχει με τους από πάνω κι από κάτω του. Το να υπολογίσει κάποιος τη θέση του στους εκκαθαρισμένους, όταν ξέρει τους αναμορφωμένους, είναι πολύ απλό. Αν στους εκκαθαρισμένους λέει ότι η αρχική του θέση ήταν 356 και στους αναμορφωμένους λέει ότι είναι 359, ε προσθέτει 3 θέσεις. Για αυτούς που άλλαξαν πολλές θέσεις, δηλαδή για αυτούς που δικαιώθηκε η ένσταση τους, ε ας δουν τα νέα μόρια τους κι ας δουν που πέφτουν στον εκκαθαρισμένο με βάση αυτά.
Συνάδελφοι η μισθοδοσία μας ξεκινάει από την ημέρα του ΦΕΚ ή από την ημέρα που υπογράφουμε;
Να μου πείτε ποιο είναι το νήμα που βλέπουν οι αδιόριστοι, να ξέρω πού να βάζω τους πίνακες μου :p