0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Off topic, αλλά αυτό που γράφεις αυτόματα και λογικά και μαγικά δεν ισχύει : το πιο πιθανό είναι ότι άλλαξες (και ηλεκτρονικά γίνεται πλέον, παλιά πήγαινες στο μητρώο στη ΔΟΥ χωρίς πολλή φούρια) τη διεύθυνση κατοικίας στην ΑΑΔΕ, άσχετα από την εργασία. Αυτόματα γίνεται ΜΕΤΑ την καταχώριση της νέας διεύθυνσης η εμφάνιση της νέας ΔΟΥ (λογικό). Εσύ δεν άλλαξες πρώτα διεύθυνση κατοικίας δηλαδή ; Είπαμε ΑΙ , δεν φτάσαμε ακόμα εκεί.
Εαν εσεις επιμενετε οτι αλλαξα, λευε να ξερετε καλυτερα απο εμενα;
Σοβαρομιλάς; Εσένα σχολιάσαμε ή άλλο σχόλιο ; Ποιος παρέθεσε σχόλιο δικό σου ; Not me, not you . Για κοίτα καλύτερα λίγο τη συζήτηση και μην αρπάζεσαι σε λάθος σημεία. Ελα , Παναγία μου !
Και γω δουλευω σε αλλο νομο και δεν εχει γινει αλλαγη. Και σε νησι που ημουν για δυο χρονια παλι δεν ειχε γινει αλλαγη. Πρεπει να το ζητησεις (δεν ξερω πως) για να γινει
Αν ο κάτοικος Αθηνών θέλει ΜΑΝ για να πηγαίνει να βλέπει την εργαζόμενη συζυγο στο νησί, γιατί να μην θέλει ΜΑΝ και ο κάτοικος Αθηνών με καταγωγή εκ του νησιού που πηγαίνει για να φροντίσει τους ηλικιωμένους γονείς του; Όσο πλάγιο είναι το ένα, είναι και το άλλο. Τέλος πάντων, δεν είχα ακούσει από κανέναν νεοδιόριστο ότι το ΜΑΝ το είχαν και οι σύζυγοι, αλλά επειδή μου ήρθε στο μυαλό μια συγκεκριμένη οικογένεια που διήγε αρκετά πολυτελή βίο και έκανε και αρκετά ταξίδια παράλληλα με τις μετακινήσεις από και προς το νησί, μου φάνηκε εξωφρενικό.