0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτυχε και άκουσα τον Τζανάκη να κρούει τον κώδωνα, γι' αυτό αναρωτιέμαι πώς θα κλείσεις πάνω από 200 παιδιά σε έναν κινηματογράφο, όταν στην πραγματικότητα δεν κάνουν τα σελφ τεστ τους. Έχω δηλώσει πως δεν θα συμμετάσχω.
Δεν χρειάζεται να κλείσει τίποτα ουτε να προβαλει άλλο η κυβερνήση το θέμα των εμβολιων. Ήδη ξοδευτηκε αρκετός χρόνος και χρήμα για να πειστει ο κόσμος. Από εδώ και περα "if he dies, he dies" (ο ανεμβολιαστος) που έλεγε και ο σοφός Ιβάν Ντραγκο.Η Αυστρία έδειξε τον δρόμο. Lockdown αποκλειστικά για ανεμβολιαστους. Μέσα σε 3 μερες είχαν 500000 ραντεβου για νέους εμβολιασμούς.
Ας τους τιμωρήσουμε σε θάνατο, λοιπόν, επειδή δεν εμβολιάστηκαν
6682 κρούσματα, 87 θάνατοι και 561 διασωληνωμένοι με πληρότητα περίπου 95% στις ΜΕΘ. Πως φτάσαμε ως εδώ; Απάντηση: Δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, δεν αύξησαν τα δρομολόγια στα μέσα μεταφοράς ώστε να αραιώσει λίγο ο κόσμος, συγχώνευσαν αντι να σπάσουν τμήματα στα σχολεία και φυσικά πολλοί γύρω μας δεν έχουν εμβολιαστεί γιατί δεν ενημερώθηκαν σωστά για την ασφάλεια του εμβολίου και φοβούνται. Όπως και πολλές άλλες κυβερνητικές αστοχίες καατά κύριο λόγο αλλά και ατομικά λάθη του καθενός. Χρειάζεται, όμως, αυτή τη στιγμή να το συζητήσουμε παραπάνω αν πρέπει να κλείσουν τα σχολεία αλλά και ολοκληρη η κοινωνία στην κατάσταση που είμαστε για λίγο καιρό μέχρι να αδειάσουν οι ΜΕΘ; Εκτός αν είμαστε υπέρμαχοι του να επιζήσει ο πιο υγιής και ο πιο αδύναμος ας πεθάνει. Και επειδή κάποιοι θα πείτε ότι τα σχολεία δεν είναι εστίες μετάδοσης θα πω μόνο αυτό...περίπου 27000 μαθητές νόσησαν από τις 25/10 και μετά.
sikat και Εσπερος εγώ γραφω πως εχει η πραγματικότητα σήμερα. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει ποιος δεν φταίει και τι θα γίνει με τις δουλειές. Το βλέπω τελείως ανθρωπιστικά και το μόνο που λέω είναι ότι πρέπει να κλείσουν τα πάντα για να μη χνονται κάθε μέρα 80 και 100 ανθρωποι. Όταν εξασφαλιστεί αυτό ας ανοίξουμε τη συζήτηση και για τα υπόλοιπαΘάνο φαντάζομαι δεν εννοείς εμένα όταν λες τρολοπροφίλ αλλά τον άλλο/η
Δεν διαφωνώ να κλείσουν τα πάντα, αρκεί να γίνουν εμβολιασμοί. Γιατί να κλείσουν τα πάντα κ να μείνουμε στα ίδια, μια τρύπα στο νερό είναι. Αυτοί που πεθαίνουν κατά 90% αν είχαν εμβολιαστεί, θα ζούσαν. Το κλείσιμο των σχολείων αν είναι μοναδικό μέτρο, είναι απλα το πιο φτηνό μέτρο γιατί δεν χρειάζονται αποζημιώσεις σε επιχειρήσεις. Γι συτο είμαι κατά. Γιατί υπάρχουν και αλλά σωστότερα μέτρα που θα έπρεπε να γίνουν πρώτα.