0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να δω πως θα χωρέσουμε και στην αίθουσα διδασκόντων! Εκτός από μάθημα την αυλή, προβλέπω και σύλλογο στην αυλή! Από αύριο τέρμα οι αίθουσες. Προβλέπεται μόνο περιπατητική εκπαίδευση, κατά τα πρότυπα του Αριστοτέλη.
Νομίζω ότι έχουν εξηγήσει πώς δεν ισχύουν αυτά για το δημόσιο σχολείο γιατί έτσι ούτε συνεδριάσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε, θα έπρεπε τηλεδιάσκεψη. με την οποία εγω θα συμφωνούσα. Αλλά οι συνδικαλιστές δεν έχουν μυαλό να απαιτήσουν κάτι τέτοιο γιατί η τεχνολογία είναι του σατανα.
Ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Τι σημαίνει "όλες" στα ελληνικά, γνωρίζεις;Είναι προφανές ότι τα ελάχιστα τ.μ. ανά άτομο είναι τα 2, και αυτό ισχύει παντού, χωρίς εξαιρέσεις.
Σταματα να διασπειρεις fake news. Αν δεν ξερεις να διαβαζεις ενα ΦΕΚ , να μαθεις καλυτερα ελληνικα.
Μεχρι εκει μπορεις να διαβασεις; Παρακατω δεν γινεται;
Mάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις ΦΕΚ. Διάβασε προσεκτικά, και προσπάθησε να καταλάβεις τι θα πει στα ελληνικά "όλες οι δραστηριότητες".Όποιος βάλει μαθητές (ή εκπαιδευτικούς) σε αίθουσες με λιγότερα τμ, παραβιάζει υγειονομική διάταξη, και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο που μπορείς να κάνεις ως δημόσιος υπάλληλος.Παραβίαση κανονισμού υγιεινής και ασφάλειας σημαίνει βαριά καμπάνα.
Πάντως, σήμερα ο καθηγητής Παυλάκης ήταν ξεκάθαρος: αν δεν παρθούν μέτρα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και για τα σχολεία, τα πράγματα θα ξεφύγουν εντελώς και θα φτάσουμε να έχουμε 20.000 κρούσματα ημερησίως...Απορώ τι σκέφτονται ακόμη...
Με τη δίκη του λογική, τότε και κάθε λεωφορείο ( εσωτερικός χώρος) θα έπρεπε να μετακινεί δυο- τρία άτομα σε κάθε διαδρομή….
και άλλοι τα λένε, κατάντησε σαν το ανέκδοτο με το "προφανώς" (για πολύ παλιούς). προφανώς και το μέτρο της απόστασης ισχύει για όλες τις δραστηριότητες (που λέει ο γαϊδαράκος), προφανώς έχει άδικο μετά , γιατί ο παραλογισμός της πολιτικής ηγεσίας αυτοαναιρείται με το να εξαιρεί στο ίδιο ΦΕΚ από τα μέτρα σε σχολεία και ΜΜΜ, προφανώς και είναι πολιτική απόφαση -ισχύος και ιδεοληψίας , όχι μόνο υγειονομική ή κοινωνική , όπως παρουσιάζεται- του άθλιου σε όλα του ΥΠΑΙΘ να μην γίνει διευθέτηση με τα σχολεία, προφανώς πολλοί και άθελά τους στηρίζουν - με σχόλια, δεν λέω πχ για τους βολεμένους ημετέρους, αλίμονο αυτοί καλά κάνουν , έχουν λαμβάνειν πολλά - τις βλακώδεις αποφάσεις του, προφανώς όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να χορεύουν στα νταούλια της υπουργάρας λόγω Δ/Υ κώδικα. Ένα - ρητορικό- ερώτημα : γιατί σε δομές με ενηλίκους (εσπερινά, ΙΕΚ, ΣΔΕ ) δεν απαγορεύεται η είσοδος στα σχολεία ; (μεγάλοι επανήλθαν , το πολύ να χάσουν μια χρονιά , δεν τρέχει κάστανο). Α, δεν έχει κίνδυνο , οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι, δεν είναι και καφετέριες. Για τα ΜΜΜ δεν έχω λύση... έχω αυτοκίνητα με μονή και ζυγή πινακίδα.