0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, τώρα;Τα κρούσματα είναι στον Θεό και καλπάζουν για μεγαλύτερα ρεκόρ (κι ακόμη δεν έχει φανεί ο απόηχος των εορτών), σχεδόν όλοι έχουμε νοσήσει (ή καποιος από το περιβάλλον μας) και τρέχουμε για rapid (οι ουρές στις μεγάλες πόλεις είναι τεράστιες) τα νοσοκομεία έχουν φισκάρει εδώ και εβδομάδες (πλέον δέχονται μόνο περιστατικά covid και πάνε πίσω όλα τα υπόλοιπα ( ο Καπραβέλος είπε πως σε λίγο θα διασωληνώνουν στο παρκινγκ) και ΑΚΟΜΗ συζητάμε για το Αν θα έχει νοημα η παράταση των διακοπών των μαθητών;Στην Ελλάδα ζούμε, πιστεύετε ότι οσοι γονείς έστελναν τα παιδιά τους χωρίς τέστ και δήλωναν ψέμματα στην πλατφόρμα το προηγούμενο διάστημα (που ήταν πάρα πολλοί) θα μπουν σε διαδικασία rapid το Σαββατο πριν ανοίξουμε!?Έκρηξη κρουσμάτων θα γίνει. Και δε χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να το καταλάβει.
Όλοι εσείς που λέτε ότι δεν έχει νόημα η παράταση των διακοπών μάλλον ζείτε σε κάποιον άλλον πλανήτη. Στο δικό μου σχολείο πάντως τόσο καιρό οι μαθητές μπαινόβγαιναν χωρίς μάσκες και φυσικά σχεδόν κανείς δεν έκανε τα σελφ τεστ. Κάθε βδομάδα είχαμε γύρω στα 7-8 κρούσματα. Το τι έχει να γίνει τώρα αν ανοίξουμε δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι.
Το επάγγελμα μας εχει να κανει με ανθρώπους. Ολα τα αλλα επαγγέλματα με " χαρτιά" και οντως μπορει να γίνει τηλεργασια χωρις κόστος οικονομικό και συναισθηματικο.
Σε καλή μοίρα είμαστε πάλι. Πες το στην ταμία του σουπερ μάρκετ που έρχεται σε επαφή με άπειρο κοσμο πιθανον ανεμβολίαστο και μη ελεγμένο κάθε μερα, που φοράει τη μασκα του οπως να'ναι και η οποια αναγκάζεται να πιάσει για να σκανάρει τα πράγματα που έχουν πιάσει οι ιδιοι προηγουμενως...
τα επαγγέλματα με χαρτιά ασχέτως συνθηκών εργασίας κλείνουν για να κλειστούν στα σπίτια οι εργαζόμενοι για να περιοριστούν οι συναναστροφές κ οι συναλλαγές κ οι μετακινήσεις. Δεν κλείνουν για να προστατευτούν εκείνοι αλλά για να περιοριστεί η διασπορά από μια διυλεια που μπορεί να γίνει αλλιώς. Το σχολείο δεν μπορεί να γίνει αλλιώς όταν έχουν προηγηθεί τόσοι μήνες πέρσι. Πέρσι ήταν έκτακτη ανάγκη για να κερδίσουμε χρόνο να εμβολιαστουμε. Φέτος δεν υα μας κάνει τη χάρη να κλείσει κάποιος υα σχολεία για να νιώθουμε εμείς πιο ασφάλεια γιατί η διυλεια μας είναι κάτι αναγκαίο. Για να είναι τα παιδιά ασφαλή παντού, πρέπει να σταματήσει γ διασπορά παντού άρα να σταματήσουν οι συναναστροφές.
Φαγωθηκε με μενα. Μαθε οτι σε γενικο ειμαι φέτος! Ημαρτον δλδ! πες το εσυ σε νηπιαγωγους και πρωτες ταξεις δημοτικου που πιανουν τα μικρα καθε τρεις και λιγο επειδη καποια δεν μπορουν ουτε πισω απο το αυτι να βαλουν τη μασκα ...αλλη μια 16χρονη διασωληνωιθηκε στο Παπανικολαου..ειναι που ειναι ατρωτα...τα επαγγγελματα που ειναι με χαρτια λειτουργουν μονο με ενα ατομο καθε φορα...εχουν καθαριστριες, μεγαλυτερους χωρους -μπες σε μια τραπεζα με 3 υπαλληλους κι εναν εως δυο πελατες καθε φορα- και πες μου οτι υπαρχει το ιδιο στριμωξιδι με μια αιθουσα σχολειου να μας απογειωσεις...σε τσουξε που περυσι ησουν δια ζωσης στην ειδικη ετσι;;σιγουρα θα σε πειραξε που πηρες και παραταση τον Ιουνιο δηθεν λογω γενικης, ιατι στην πραγματικοτητα το πανε για αυξηση χρονου λειτουργιας των σχολειων για λογους φυλαξης καθαρα ξεκαθαρα ...αν εισαι εσυ και καποιοι αλλοι τοσο δουοπρεπεις που δεν σας νοιαζει οτι σας λενε ντανταδες μεσα στα μουτρα σας..αλλα καποιοι μονο γι αυτο κανετε οποτε γιατι να παρεξηγηθειτε..δεν ειναι καποιοι για παραπανω...δεν ντρεπεστε μερικοι και μετα λετε η κοινωνια μας βλεπει ετσι...εσεις εχετε τα κομπλεξ με τον διπλανο σας περιμενετε η κοινωνια να σας δει.αλλιως...και τι με νοιαζει τι βλεπει η κοινωνια που εχει αγνοια των συνθηκων που αντιμετωπιζω εγω;;και εγω την υπολοιπη κοινωνια την βλεπω τελειως αργοσχολη..χανει τον υπνο της;;...λοιπον προβλεψη προσωπικη τα σχολεια θα κλεισουν κι η ειδικη ετσι για να μη στενοχωριεσαι θα παραμεινει ανοικτη...οπως περυσι
το ιδιο και σε εμας κοπελα μου...το ξερω βεβαια οτι εγω ειμαι δωρεαν νταντα σε σχεση με την περσινη αλλα .....