0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο 55% μόνο. Κάθε τρεις μήνες εμβόλιο; Ξέρεις κάποιο άλλο εμβόλιο που το κάνουμε κάθε τρεις μήνες για 55% αποτελεσματικότητα και με φουλ παρενέργειες;
Δεν θα χρειαζόταν αν το κάνανε όλοι και μάλιστα την ίδια περίοδο. Τώρα λουζόμαστε τις μεταλλάξεις τη μία μετά την άλλη. Επίσης για την όμικρον ισχύει ότι λένε οι επιστήμονες: Η αναμνηστική δόση σε προστατεύει σε ποσοστό 90% από όποια περιπέτεια. Το διαπίστωσα και προσωπικά. Το παιδί βγήκε θετικό (με ελαφρά συμπτώματα, κυρίως μπούκωμα) και εμείς οι γονείς που είμασταν έγκαιρα εμβολιασμένοι με την αναμνηστική 1. δεν είχαμε συμπτώματα πλην πονοκέφαλο για κάποιες ώρες και 2. όλα τα τεστ που κάνουμε κάθε μέρα είναι αρνητικά (χαμηλό ιικό πιθανόν).
Ταυτόχρονος εμβολιασμός σε όλον τον πλανήτη δεν είναι κάτι το ρεαλιστικό. Όπως δεν είναι sustainable η πρακτική του να γίνονται συνεχώς αναμνηστικές δόσεις για να διατηρούνται υψηλά τα αντισώματα. Και τα λέω εγώ που έχω κάνει και τις τρεις δόσεις. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι το όλο ζήτημα έχει ιδεολογικοποιηθει και πλέον υπεισέρχεται ο φανατισμός στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Foufoutos, σε τι σε πείραξε ο Ιωαννίδης; Τουλάχιστον αυτός δεν πήρε θεσούλα στην Ελλάδα, ούτε λέει τίποτα υπέρ της κυβέρνησης... Το αντίθετο.
Έχεις καμία δημοσίευση για αυτά που λες; Λογικό να είχες αυτά τα συμπτώματα. Και ανεμβολίαστοι που την πέρασαν τα ίδια είχαν. Είναι πολύ ελαφριά η όμικρον. Διαφορετικά με τόσα κρούσματα θα είχαμε γεμίσει διασωληνωμένους. Καταρχήν είναι αδύνατο να εμβολιασεις ταυτόχρονα όλον τον πλανήτη έστω και με αυτά τα άθλια σκευάσματα. Κατά δεύτερον είσαι σίγουρος ότι οι μεταλλάξεις προέρχονται από τους ανεμβολίαστους; Έχεις να παραθέσεις βιβλιογραφία;
Γιατί να μπω στον κόπο αυτό όταν υπάρχουν οι ειδικοί (όχι μόνο οι έλληνες) που μας ενημερώνουν. Μελέτες θα πρέπει να παραθέσεις εσύ αν διαφωνείς σε κάτι που λέει για παράδειγμα ο αμερικανικός οργανισμός πρόληψης ασθενειών (CDC).
Οι ειδικοί των payroll? Σου έχω παραθέσει πολλές μελέτες. Μα αυτά που λες δεν τα λέει ούτε ο CDC και εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που αναθεωρεί ο CDC. Το αστείο με όλους εσάς είναι ότι σας έχουν εξαπατήσει αμέτρητες φορές και ακόμα συνεχίζεται και τους εμπιστεύεστε. Σας φταίει ο Τραμπ, το μπρεξιτ, το pronews και οι οπαδοί του Λιακόπουλου. Τουλάχιστον αύριο εξαφανίζονται οι καλικάντζαροι και θα πάρετε μια ανάσα.