0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι θάνατοι νέων αθλητών πιθανόν να οφείλονται σε νέα είδη ντόπινγκ, τα οποία δεν είναι ακόμα ανιχνεύσιμα. Το να σκεφτεί κάποιος ως πρώτη αιτία τα ... εμβόλια είναι τουλάχιστον αστείο.
H αδιάγνωστη υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια (HCM) που είναι το σύνηθες αίτιο θανάτου νεων αθλητών δεν εμφανίστηκε μετά τα εμβόλια. Υπάρχει μάλιστα και ο όρος "καρδιά του αθλητή". Και υπάρχουν έρευνες σύμφωνα με τις οποίες διάφορες ουσίες επιβαρύνουν τέτοιες καταστάσεις. Μπορείτε εύκολα να τα γκουγκλάρετε αυτά, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Γιατρός δεν είμαι να ξέρω περισσότερα, έτυχε να συναντήσω 5 πράματα για λόγους που δεν σας αφορούν. Θεωρώ όμως ότι η βολική και η αυθαίρετη υπόθεση είναι ότι οι θάνατοι των αθλητών το 2021 οφείλονται στα εμβόλια ενώ του 2020 σε άλλο αίτιο. Σε λίγο θα μας πείτε ότι πέθανε και η Τζόινερ από το εμβόλιο της Pfizer.
Όσοι γράφετε εδώ, να μην ανησυχείτε.. δεν είστε αθλητές
...φίλος μας διαπίστωσε
Κάποιοι έχετε για ''ατράνταχτο'' επιχείρημα ότι, αφού δεν πάθατε κάτι εσείς ή οι διπλανοί σας
Καλό!!! Δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντάμε σε τέτοια ποσταρίσματα. Έχουν ξεκάθαρα κολλητική ουσία εγκεφαλική, η οποία δεν διαλύεται με τίποτα. Λειτουργικά αναλφάβητα όντα δεν παραδέχονται ποτέ ότι λαθεύουν κάπου και διαστρεβλώνουν το κάθετί ώστε να ταιριάζει στη θεωρία τους. Όλα ξεκινούν από τον φόβο. Όποιος δεν ξέρει να τον δειαχειρίζεται πέφτει στις παγίδες του. Φίλοι, θα ήμουν πιο ήσυχος, αν δεν κάνατε θόρυβο και πολύ περισσότερο αν δεν πιάνατε κρεβάτια στα νοσοκομεία μας. Τα χρειαζόμαστε. Δικοί μας άνθρωποι μένουν εκτός, για να νταντεύουμε ασυνείδητους πολίτες. Αρκετά!!!
Οι ενέσεις που με τόση λατρεία μερικοί επαινείτε είναι ένα πειραματικό σκεύασμα.....
Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί με τους αρνητές. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και συνεχίζουμε. Για να σταματήσει ΟΛΟ αυτό ή θα εμβολιαστείτε ή θα νοσήσετε ή και τα δύο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το ότι όλοι έγιναν ειδικοί και γιατροί και γνωρίζουν τα πάντα, οφείλεται στα social.
Το είπες και σήμερα το ποιηματάκι σου ή ήταν μόνο το προοίμιο;