0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως κ να βολέψει με πρόσχημα την κακοκαιρία να κλείσουν 3-4 μέρες τα σχολεία. Κάποια διασπορά θα γλιτώσουμε συβδυαστικα με το ότι ο κόσμος δεν θα κινηθεί πολύ κ σε άλλες δραστηριότητες. Αλήθεια έχετε κάνει ενέργειες για webex τη Δευτέρα; Η ΔΔΕ Κυκλάδων έστειλε οδηγία να προετοιμαστούμε κ ο διευθυντής είπε να δώσουν τα λινκ όσοι δεν ήταν πέρσι για να σταλούν στους μαθητες. Εκ του πονηρού όμως δεν μας τπ είπε χτες για να μην υπάρξει συζήτηση κ αντιδράσεις απ όποιον δεν έχει εξοπλισμό. Ο άντρας μου πάντως αν έχει παγετό δεν θα πάει σχολείο. Θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε οι δυο από το σπίτι.
Δεν αναφέρθηκε κάτι χθες στο σχολείο για τηλεκπαίδευση αν κλείσουν λόγω κακοκαιρίας τα σχολεία. Μπορεί βέβαια να ειδοποιηθούμε τελευταία στιγμή.
Εμεις κάναμε κανονικά σύλλογο την παρασκευή...ψηφίσαμε και αποφασίσαμε να μη γίνει τηλεκπαιδευση.Γράφτηκαν στο πρακτικό οι λόγοι και ολα καλά.Το ίδιο ειχε γίνει και σε ανάλογη περίπτωση τον Νοέμβριο.
Εγώ είμαι κατά του webex στις καταλήψεις κ σε περιπτώσεις κτιριακών προβλημάτων ή σεισμών κλπ, γιατί είναι συγκάλυψη προβλήματος. Στην κακοκαιρία δεν το θεωρώ τόσο κακό, μ ενοχλεί η νοοτροπία ότι πρέπει να γίνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα ενώ μπορεί πχ κάποιος να μην έχει ρεύμα ή δίκτυο. Μ ενοχλεί κ το να γίνει πλήρες πρόγραμμα ενώ τα παιδιά θα μπορουσαν να δουν το χιόνι, που για πολλές περιοχές είναι σπάνιο. Τα παιδιά της Αθήνας ας πουμε που χιονίζει μια φορά το χρόο και αν, τα παιδιά των νησιών, είναι βλακεία να πεις ότι θα περάσουν όλο το πρωινό τους κλεισμένα. Το λογικό θα ήταν να αφεθεί στα σχολεία μια ευελιξία. Να γίνουν κάποιες ώρες, να κάνουν όσοι εκπαιδευτικοί έχουν λόγο να μην χάσουν (πχ λόγω προγραμμαιτσμού διαγωνίσματος), να γίνει κάτι χαλαρό. Κατά τ' άλλα εμένα με εξυπηρετεί να κάνω το μάθημά μου, γιατί έχω χάσει ώρες κ από τις ιώσεις του παιδιού κ σε κάποια μαθηματα έχω πρόβλημα στην ύλη κ σε όλα είμαι πίσω από τις άλλες φιλολόγους κ αυτό σχολιάζεται. Αλλά σαν γονιός για να πω την αλήθεια, αν το παιδί μου ήθελε να παίξει στο χιόνι μπορεί και να έβριζα μέσα μου την ψυχαναγκαστική φιλόγοο που δεν θέλει να χάσει μια ώρα μάθημα
και μολις καταλαβαμε γιατι λυσσαξες για ανοικτα σχολεια τοσον καιρο σε συνδυασμο οτι φετος δεν υπαρχει και νταντα.
Εδώ ας πούμε, με αφορμή το άλλο θέμα, δε θα μπορούσε ο σύζυγος να πάρει άδεια ώστε να μη μείνεις πίσω; Δεν ξέρω τα δεδομένα της οικογένειάς σας αλλά επειδή έλεγες ότι η γυναίκα παίρνει άδεια συνήθως. Κι εγώ δε θεωρώ απαραίτητο να γίνει τηλεκπαίδευση αν κλείσουν για μια δυο μέρες τα σχολεία. Από την άλλη, και να γίνει, τα παιδιά μπορούν να παίξουν με το χιόνι μετά.