0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, το έγραψε και ο/η Τ.Κ. παραπάνω: αλλιώς αντιμετωπίζεις 300 κενά μαθηματικών και αλλιώς 3000 κενά δασκάλων. Εννοείται ότι η
Σχόλιο Μπρατη σχετικά με τους αριθμούς που κυκλοφορουν:"Δεν γνωρίζω τι γράφουν τα άρθρα.Αυτό που γνωρίζω-και το έχω γράψει-είναι πως ο αριθμός δεν έχει καθορισθεί ακόμη.Αυτοί που γράφουν για αριθμούς,μάλλον από το μυαλό τους τους βγάζουν."
Σχόλιο Μπρατη σχετικά με τους αριθμούς που κυκλοφορουν:"Δεν γνωρίζω τι γράφουν τα άρθρα.Αυτό που γνωρίζω-και το έχω γράψει-είναι πως ο αριθμός δεν έχει καθορισθεί ακόμη.Αυτοί που γράφουν για αριθμούς,μάλλον από το μυαλό τους τους βγάζουν."Ή δεν ξερει τι του γίνεται και είναι ανενημερωτος ή μας κοροϊδεύουν τα σαιτ και τσιμπησαμε... Ανέφερα και παραπάνω ότι η απουσία ανακοίνωσης από Πασαδ, ΠΕΑΔ και ειδικά το esos σχετικά με τους αριθμούς ή το χρονοδιάγραμμα που ακούγεται μου κίνησε την περιέργεια.Οπότε ας περιμένουμε, μπορεί το νούμερο να είναι μεγαλύτερο και η κατανομή για κάποιες ειδικότητες καλύτερη απ αυτή που γράφτηκε.
Οι Πανελλαδικές θα υπάρχουν. Η Τράπεζα θεμάτων είναι Α
Η τράπεζα θεμάτων είναι φτιαγμένη με ευρωπαϊκά κονδύλια και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να διατηρηθεί για όσα χρόνια αναφέρονται στη σύμβαση, αλλιώς τα κονδύλια πρέπει να επιστραφούν. Αυτό εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχονταν προεκλογικά να την καταργήσει, δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει.
Οχι..να μην υπαρχει gua και να πηγαικουν να πατωνουν στις πανελληνιες...που εχει φτασει η Ιατρικη στο 18.600...πατωσαν ολα