0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απόλυτα!
εγω αν ήμουνα στη θέση του θα εκανα μήνυση για απόλυση χωρίς ΕΔΕ και θα ζητούσα τη συμπαράσταση της ΟΛΜΕαλλα τι ζητάω ε?
Πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να πάρει θέση η ΟΛΜΕ και να στηρίξει τον συνάδελφο ίσως και να προκηρυχθεί απεργία. Σήμερα είναι αυτός αύριο μπορεί να είμαστε εμείς επειδή κάναμε μια παρατήρηση σε πιο έντονο ύφος, χρησιμοποιησαμε πιο απρεπες φρασεολογίο κτλ κτλ λέω εγώ τώρα.. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δεν ξέρεις και ποτέ. Ο μαθητοκεντρισμος θα μας φάει γι αυτό έχουμε γίνει ζούγκλα
Η ΟΛΜΕ πρέπει να πάρει θέση!Περιμένουμε... Φυσικά υπάρχει ποινολόγιο αλλά σε διαφορετική μορφή σε κάθε σχολείο... Ζητάμε πάντα από τον διευθυντή το ποινολόγιο αν έχει προκύψει οτιδήποτε αξιοποινο στην ώρα μας... Προσωπικά δεν μου έχει χρειαστεί τα τελευταία χρόνια αλλά ακόμα και δίπλα στο απουσιολόγιο γράφω πάντα ένα μικρό σχόλιο αν χρειαστεί πχ αργοπορία ή επίπληξη ... Μετά αμέσως τηλέφωνο στους γονείς.... Οι μαθητές παίρνουν το μήνυμα και η χρονιά βγαίνει με λιγότερες ποινές....
Η ΟΛΜΕ δεν θα κάνει τίποτα. Εκτός αν ο καταδικασθείς είναι συνδικαλιστής. Το έχω ξαναρωτήσει. Έχετε ποινολόγιο; Εμείς όχι.
Το ποινολόγιο έχει καταργηθεί ως όρος. Εμείς στο σχολείο καταγράφουμε τις ωριαίες και τις ημερήσιες αποβολές στο
Εμείς σε κάθε σελίδα του