0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.newsit.gr/ellada/ksylodarmos-mathitrias-apo-kathigiti-epal-mou-edose-tessera-xastoukia-kai-mou-travikse-ta-mallia/3423100/«Υπήρχε αρχικά μια διαφωνία με τον καθηγητή για τις απουσίες που μας βάζει. Όλο αυτό ξεκίνησε γιατί γινόταν χαμός στην τάξη και μου είπε βγες έξω γιατί δεν επιτρέπεται αυτό που κάνεις. Εγώ ακούμπησα το κινητό μου στο θρανίο και πήγα στο τέλος της ώρας να του πω ευγενικά να μου βγάλει την απουσία. Μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου τη βγάλει γιατί ο,τι κάνω είναι παράνομο και ότι αυτό σηκώνει και αποβολή. Στο συγκεκριμένο συμβάν που ήταν και ένας άλλος καθηγητής μπροστά και μου είπε να βγω από την αίθουσα για να μην δημιουργήσω θέμα. Εγώ κακώς κάθισα γιατί μετά από αυτό ήρθε απειλητικά μπροστά μου και έκανε κίνηση να με βαρέσει. Του είπα ”τι θα κάνετε; Θα με βαρέσετε; Γιατί σηκωθήκατε πάνω;” Και μετά όταν μιλούσε με τον δεύτερο καθηγητή μου ήρθε ένα χαστούκι από το πουθενά, συνέχισε με τρία χαστούκια και στην συνέχεια με έπιασε από το μαλλί, με έριξε κάτω και άρχισε να με κλωτσάει. Αυτό έγινε και δεύτερη φορά όταν σηκώθηκα πάνω και προσπαθούσα να συνέλθω», ανέφερε η μαθήτρια περιγράφοντας το περιστατικό.
δε δίνεις λύση στο πρόβλημα νομίζω ετσιολοι λίγο πολυ συμφωνούμε οτι ναι μεν έπρεπε να τιμωρηθεί προφανώς αλλά ΕΠΙΣΗΣ και τα παδακια, και να σκύψουν ολοι τους στο πρόβλημα που λέγεται αυθάδεια των παιδιών στη σήμερον ημέρα τα πράγματα έχουν ξεφύγει. δλδ αν τον σακάτευαν στο ξύλο? τι θα λέγαμε? έλα μωρε παιδιά είναι ... οχι δε πάει έτσι και δεν πρέπει ατιμωρησία στον βανδαλισμό? τοτε γτ να τιμωρηθεί ο εκπαιδευτικος?ατιμωρησία στο κτύπημα της μαθήτριας που άρχισε πρώτα? γιατί???δεν ήμαστε ουτε οι κακοί της υπόθεσης ουτε τίποτα το αλφαβητα (1) δημοσίευσε του κάτσικα νομίζω που έλεγε για τον τραμπούκο μαθητή που έβριζε χυδαία μια εκπαιδευτικό με φωνές και χτύπημα του χεριού στο θρανίο ... πάλι για σβήσιμο απουσίας και οι άλλοι απο κάτω φώναζαν δωσε μπουκέτοεκεί που είναι η ευαισθησία υπουργείου και όσων τώρα στήνουν στο τοίχο τον εκπαιδευτικό??που ακούστηκε κάποιος να απολύεται και να μη μπορεί να πει τη γνώμη του ? έστω να περιγράψει τι έγινε και να τιμωρηθεί για αυτό!(1) https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/364847_klotsompoynidia-sta-thrania-shetika-me-ton-kathigiti-poy-apolythike?fbclid=IwAR1UCX_4AQ9TTWGBQ5zmlAZPSgrZHkhFzBVnQN7gVdU7OuxQh8na8yO4xv4Η εικόνα από το ΕΠΑΛ Αττικής μας θύμισε ένα άλλο βίντεο, από περιστατικό σε ΕΠΑΛ της
https://www.youtube.com/watch?v=H6uvfe896IM
Παρατηρήστε προσεκτικά το ρεπορτάζ του εισαγγελάτου και της τατιάνας.Στα πλάνα που δείχνει ο εισαγγελάτος και η τατιάνα, ΔΕΝ φαίνεται το χτύπημα της μαθήτριας στο λαιμό του καθηγητή.Άσχετα αν έφταιγε ή όχι ο καθηγητής, υπάρχει έστω και ένας που να μην καταλαβαίνει μετά από αυτό το μοντάζ, τις προθέσεις του εισαγγελάτου και της τατιάνας;
έχουν αποστολή
Όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον των άμεμπτων καθηγητών. Μάλιστα. Εμείς όλα καλά καμωμένα τα 'χουμε. Ξανά μάλιστα.
Έτσι όπως τα περιγράφει η μαθήτρια, δημιουργούνται οι εξής απορίες: ο άλλος καθηγητής τι δουλειά είχε σε όλο αυτό; Άκουσε φασαρία, τον κάλεσε κάποιος, ποιος είναι τέλος πάντων; Η περιγραφή της δίνει την εντύπωση ότι ο καθηγητής ήταν σε έξαλλη κατάσταση, εκτός εαυτού.