0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαμένοι είναι και αυτοί όπως και όλοι οι αναπληρωτές ώσπου να έρθει κάποιο νέο σύστημα να μας αλλάξει τα φώτα.
Παιδιά βλέπουν καλά τα μάτια μου ή μήπως τα έχω χαμένα;; Στην Πρωτοβάθμια Λάρισας πήραν τρίμηνες ΠΕ 06 οι οποίες - άκουσον άκουσον - θα δουλέψουν με πλήρες ωράριο σε δημοτικό σχολείο αλλά και σε νηπιαγωγείο!!! Κι εμείς ΑΜΩ με τόσα κενά από την αρχή του χρόνου μπρίκια κολλάμε;; Εδώ δεν έγιναν τόσες συζητήσεις για το ότι το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στα νηπιαγωγεία δεν είναι δυνατόν να συνδυαστεί με το δημοτικό σχολείο;;;; Αίσχος!!!
Επιτρέψτε μου να σας πω ότι ο συνδυασμός επιτρέπεται επειδή κάθε φορά μια εμφανέστατη παρανομία την βαπτίζουν νόμιμη γιατί έτσι συμφέρει κάποιους. Είμαι περίεργη να δω μετά την ανάκληση όλου του προσωρινού νομοθετικού πλαισίου περί covid που από ο, τι λέγεται έρχεται οσονούπω (βλέπε Αγγλία) με ποιό τρόπο θα σχηματιστεί η νέα πραγματικότητα για όλους μας...
Δεν έχω αντίρρηση ότι είναι πολύ ενοχλητική η πραγματικότητα. Προσωπικά με καλύτερη θέση στον πίνακα και γνωρίζοντας τα κενά της περιοχής μου, είμαι υποχρεωμένη να βλέπω άλλες συναδέλφους εκατοντάδες θέσεις πιο κάτω από εμένα να απολαμβάνουν πλήρες ωράριο σε διττή θέση. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει μια ευκολότατη τροποποίηση σύμβασης... Κρίμα κι άδικο. Πρέπει να ισχύει και για άλλες συναδέλφους η περίπτωση μου. Μακάρι να επιληφθεί κάποιος υπεύθυνος γιατί το πρόγραμμα στο νηπιαγωγείο έχει και συνέχεια. Μήπως την επόμενη σχολική χρονιά δεν δηλώσει καμία μας ΑΜΩ; Κάτι δεν προέβλεψαν σωστά νομίζω και θα γίνει φανερό λογικά του χρόνου.
Χίλια δίκια έχεις ότι είναι κρίμα κ άδικο...Που να το βρεις όμως το δίκιο σου σε αυτή τη χώρα...τη στιγμή που όλα καθορίζονται από το ποιός πληρώνει...και εφόσον πληρώνει το ΕΣΠΑ που δεν επιτρέπει τη συμπλήρωση ωραριου σε άλλο έργο τότε η τροποποίηση της σύμβασης στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι εφικτή .Δεν είναι δλδ θέμα πρόβλεψης.Ειναι θέμα προδιαγραφών του ΕΣΠΑ
Τελικά θα γίνουν άλλες προσλήψεις αναπληρωτών φέτος ή τελειώσαμε; Ότι πήρε πήρε;! Υπάρχει καμιά πληροφορία;