0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και βέβαια έχεις δικαίωμα να συμμετέχεις όταν ανοίξουν οι πίνακες, η ένστασή μου έγκειται στο γεγονός ότι υποστηρίζεις να μην γίνουν καθόλου εκ νέου διορισμοί από αυτούς τους πίνακες.Αν αυτό δεν είναι μικροπρέπεια τότε τι είναι;
Το να εύχεσαι να καθυστερησουν οι πινακες να ανοιξουν τι ειναι; Ντροπή σας...διοριστείτε να ηρεμησουμε ολοι και να φυγετε πανω απ τα κεφαλια μας
Οι πίνακες θα ανοίξουν μέσα στο 2022.. Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο..
Κανείς δε εύχεται αυτό, να ανοίξουν όπως ορίζει ο νόμος λέμε, εσύ υποστηρίζεις να ανοίξουν νωρίτερα και δεν ξέρω αν θα διοριστώ η όχι,δεν έχω και την σούπερ σειρά.Έχεις θολωμένη κρίση και διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου..τα περί ντροπής τα αντιπαρέρχομαι θα ντραπώ γιατί όπως και οι περισσότεροι θέλω να εφαρμοστεί ο νόμος;
Ο νόμος δεν ορίζει αυτό,ούτε είναι σωστό και δίκαιο επειδή σε βολεύει.Τώρα αν αναφέρεσαι στην ειδική αγωγή ναι το σωστό και νόμιμο είναι να ανοίξουν.
Και μένα με ξεπερνά η σκατοψυχια ορισμένων. Όπως όταν παρακαλάνε να χάσουν τη δουλειά τους άνθρωποι που υπηρετούν 5+ χρονια την εκπαίδευση. Ας το δούμε από την άλλη όμως. Δλδ η απόφοιτος φιλολογίας που τελείωσε το 2018 δεν ήξερε πχ τι συμβαίνει στην εκπαίδευση ? Η λύση είναι δραστική μείωση των εισακτεγν στις σχολές αυτές . Όχι να πετάξουμε στο Καιάδα ανθρώπους που υπηρετούν χρόνια την εκπαίδευση. Ο γραπτός διαγωνισμός δεν αποδεικνύει σε καμία περίπτωση την ικανότητα κάποιου στην εκπαίδευση. Τέλος. Παντού στον κόσμο και στον ιδιωτικό τομέα ψάχνουνε την προϋπηρεσία και εμείς εδώ ζητάμε όλα να κρίνονται από τις επιδόσεις κάποιους ένα γραπτό διαγωνισμό. Είμαστε εντελώς οπισθοδρομικοί.
Ακριβώς