0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο χρόνο θα πρέπει να υπολογίζεις και το πότε θα στείλουν από το πανεπιστήμιο τα απαραίτητα δικαιολογητικά για/προς το ΔΟΑΤΑΠ ώστε να οριστικοποιήσεις την αίτηση αναγνώρισης του μεταπτυχιακού σου. Έπειτα ο ΔΟΑΤΑΠ θέλει (λέει) μέχρι περίπου 40 μέρες για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αναγνώρισης.Αν τίθεται και θέμα αναγνώρισης παιδαγωγικής επάρκειας (αν μιλάμε για μεταπτυχιακό σε π.χ. Επιστήμες της Αγωγής) γίνεται ξεχωριστή αίτηση προς ΔΟΑΤΑΠ έπειτα από την αναγνώριση του μεταπτυχιακού, διαδικασία που θέλει άλλες 15 μέρες.Εσύ δηλώνεις στην αίτηση ότι έχεις τα σχετικά (μεταπτυχιακό + παιδαγωγική επάρκεια), δικαιολογητικά που να το πιστοποιούν δεν καταθέτεις (αφού δεν τα έχεις) και όταν βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα - μέχρι τότε θα έχεις και τις αναγνωρίσεις στα χέρια σου - υποβάλεις ένσταση προς ΑΣΕΠ (20
Τότε υπήρχε φήμη για άνοιγμα των πινάκων, δεν νομίζω να βγήκαν όλα ξαφνικά.
Συνάδελφοι έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τη μεταφορά προϋπηρεσίας από κλάδο γενικής ΠΕ02 σε ΠΕ02 ειδικής; θα επιτραπεί;
...είχα ζητήσει τότε (2014) να το στείλουν σ μένα κ όχι εκείνοι στο ΔΟΑΤΑΠ.... Δε νομίζω να χρειάζεται παιδαγωγική επάρκεια έτσι δεν είναι??δε θυμάμαι να είχα κάνει κάτι αντίστοιχο.
Καλημέρα, παιδιά!Ήθελα να ρωτήσω, αν έχω δουλέψει ως ΠΕ70 η προϋπηρεσία λαμβάνεται και στους πίνακες ΠΕ02 όντας στη γενική αγωγή και οι 2 κλάδοι;