0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι διορισμοι το καλοκαιρι θα γινουν και είναι χιλιαδες.. Σε ενα τριμηνακι θα ξερουμε και τον αριθμο...
Από πού προκύπτει αυτή η βεβαιότητα; Έχεις κάποια έγκυρη πηγή που σε ενημέρωσε; Αν ναι, τότε είναι πολύ ευχάριστο.Πάντως προσωπικά κρατάω χαμηλές προσδοκίες για να μην εκπλαγώ σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.Αν είναι προσωπική σου εκτίμηση, επειδή έρχονται χιλιάδες συνταξιοδοτησεις την άνοιξη, δεν είναι αναγκαίο ότι θα τις καλύψει άμεσα με μόνιμους διορισμούς. Επί δώδεκα χρόνια που γίνονταν επίσης πολλές συνταξιοδοτησεις, δεν έγινε ούτε ένας διορισμός.Μπορει λοιπόν να εξασφαλίσει ένα καλό Εσπα με πολλά εκατομμύρια ευρώ και να σου πει " έχω πολύ χρήμα εσπα για πολλούς αναπληρωτές του χρόνου και δεν παίρνω μόνιμους". Κάνει και μερικές συγχωνεύσεις τμημάτων, κλείνει κανένα σχολείο και κάπως κουτσά στραβά τη βγάζει και του χρόνου.. Εικασία δική μου, επειδή τείνω όπως βλέπεις προς το "κράτα μικρό καλάθι".Αν έχεις λοιπόν κάποια ευχάριστη πληροφορία , μοιράσου τη μαζί μας, αν θέλεις.
Δεν ξερω...Εγω ξερω οτι εχασα διορισμο για ελαχιστες θεσεις.... και ειμαι σε οριστικους πινακες...Λυπαμαι πολυ...να αντιστρεψω λιγο το ερωτημα γιατι απαντησες ειρωνικα.... Εσυ αν ειχες χασει διορισμο για μονοψηφιο αριθμο θεσεων, θα ευχοσουν να ανοιξουν οι πινακες χωρις να γινουν διορισμοι ; Θα ησουν τοσο Ρομπεν των Δασων ;
Μωρέ τι λέτε και γράφετε ;;;; Είναι λόγος αυτός να μη προχωρήσει σε διορισμούς ;; Λέει Κεραμεως αμάν ο Τάκης ,ο Λάκης ,ο Πακης λάθος το παράβολο !!! Όχι δε θα διορισω τους 11.000 ούτε άλλους διορισμους θα κάνω ποτέ ξανά μελλοντικά μέχρι να είμαι σίγουρη πως αυτοί θα είναι στους πίνακες χώρος λάθη και όχι απέξω ...ότι να ναι με μαλλια
@eve : Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί διαφωνούμε. Μπορούν κάλλιστα να ανοίξουν οι πίνακες και παράλληλα να γίνουν διορισμοί. Επίσης Eve πίστεψε με, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο άσχημο είναι για ένα παράβολο να μένεις 2-3 χρόνια εκτός πινάκων. Δεν είναι ότι κανείς χαίρεται. Μάλιστα πολλοί διαμαρτυρηθήκαμε τότε για να σας αφήσουν να μπείτε ακόμη και ας μην μας αφορούσε. Πήραμε τηλέφωνα, κάναμε υπογραφές κτλ. Απλά δυστυχώς δεν έπιασε τόπο. Αλλά σίγουρα και όσοι είμαστε στους πίνακες δεν φταίμε για αυτό, ούτε είναι κακό να θέλουμε να διοριστούμε ειδικά αν χάσαμε το διορισμό για λίγες θέσεις. Οπότε νομίζω γενικά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Eve συμπονω και σε καταλαβαινω. Ειναι παρα πολυ αδικο. Οπως ειπε και ο συναδελφος . Για 3