0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα παιδιά έχουν σε πολλά θέματα διαφορετική αντίληψη από τους μεγάλους και αυτό είναι φυσιολογικό. Γιαυτό τον λόγο έγραψα ότι θέλει ιδιαίτερο τρόπο και συζήτηση, ώστε να κατανοήσουν την αναγκαιότητα/σημασία των μέτρων και προφυλάξεων για να μην αισθάνονται ότι είναι εξαπατημένα.
Επειδή σε καθε τμήμα πλέον υπάρχουν παιδιά που έχουν νοσησει χρειάζεται προσοχή. Παρακολουθούμε για την ανάγκη στήριξης ψυχολογικής αλλά καλύτερα αφήστε την κουβέντα για αυτό το θέμα.. Έχει καταντήσει ναρκοπεδιο. Χειρότερα και από πολιτική συζήτηση.
Να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή πιστέυω ότι κι εγώ χρειάζομαι ψυχολογική στήριξη. Κι εγώ νιώθω εξαπατημένη (όχι για τα εμβόλια). Αλλά επειδή είμαι και σε μικρή κοινωνία, θα βλέπω τα 15χρονα και θα σκέφτομαι ότι σ ενα μέρος που κινδυνος υπήρχε μέχρι τώρα κυρίως λόγω τουρισμού, έγινε το σώσε από τα κλαμπάκια που πήγαν εκείνα (και τις θρησκευτικές φιέστες βέβαια που πήγαν οι γονείς κ οι παππούδες τους). Μέχρι τώρα ο΄ποτε είχαμε κάποια μικρή ομάδα κρουσμάτων σε σχολεία, τους εξηγούσα με υπομονή, να μην νιώθουν άτρωτοι στο νησί, ιγατί κόσμος μετακινείται κλπ. Τώρα πια δεν μπορώ. Νιωθω σαν θύμα ενός ομαδικού εορταστικού οργίου.
σου ανοιγουμε τα σχολεια για ψυχολογικους λογους που λυσσαξες...τι αλλο θες;;;