*

Αποστολέας Θέμα: Συνέντευξη για μεταπτυχιακό  (Αναγνώστηκε 75648 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Συνέντευξη για μεταπτυχιακό
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 11, 2007, 11:35:11 pm »
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια....... να εχουμε ολες μας καλη επιτυχια στον ασεπ, να τους σκισουμε και να διοριστουμε ολες

Από το στομα σου και στου θεου αυτι :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:08:20 »

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 11, 2007, 11:48:03 pm »
ειμαι και σαββατογεννημενη, πιανουν οι ευχες μου   ;);D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 12:19:29 am »
ειμαι και σαββατογεννημενη, πιανουν οι ευχες μου   ;);D ;D ;D

Kαι εγω το ιδιο οπότε η ισχυς εν τη ενωσει. ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πε2 μάχης η εκπαίδευση ... τς τς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 12:00:43 am »
Καλησπέρα! Έχω πολύ καιρό να μπω στο pde και να που το χρειάστηκα ξανά. Πέρασα τις εξετάσεις για ένα διατμηματικό μεταπτυχιακό στην Αγγλική Φιλολογία του ΑΠΘ και σε δύο μέρες θα δώσω συνέντευξη! Αρχικά νόμιζα ότι είναι τυπική διαδικασία αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι 27 οι επιτυχόντες υποψήφιοι και 15 οι θέσεις. Και αγχώθηκα λίγο (έως αρκετά)! Μήπως έχει κάποιος συνάδελφος πληροφορίες και συμβουλές? Θα ήμουν πολύ ευγνώμων...!
...στη γάμπα μου να τρέμει μια ουρά...
 Αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:08:20 »

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 02:21:36 am »
Καλησπέρα! Έχω πολύ καιρό να μπω στο pde και να που το χρειάστηκα ξανά. Πέρασα τις εξετάσεις για ένα διατμηματικό μεταπτυχιακό στην Αγγλική Φιλολογία του ΑΠΘ και σε δύο μέρες θα δώσω συνέντευξη! Αρχικά νόμιζα ότι είναι τυπική διαδικασία αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι 27 οι επιτυχόντες υποψήφιοι και 15 οι θέσεις. Και αγχώθηκα λίγο (έως αρκετά)! Μήπως έχει κάποιος συνάδελφος πληροφορίες και συμβουλές? Θα ήμουν πολύ ευγνώμων...!
κοιτα εδω που τα λέμε μια χαρα είναι !σχεδόν 1 στους 2!!
απλα να θυμασαι τι εχεις γραψει και γενικά τι ξέρεις για το θέμα και σιγουρα φανταζομαι πως θα σε ρωτησουν γιατι αυτο το μεταπτυχιακο, ποιες είναι οι προσδοκιες σου επαγγελματικα, αν εχεις ασχοληθεις επαγγελματικα με κατι παρομοιο.... ::)η αληθεια είναι ομως οτι και συ δεν είσαι σαφης για να καταλαβουμε για ποιο μεταπτυχιακο προκειται,το θεμα του,να δουμε τι φυσεως είναι και να σου πουμε αναλόγως...
ως εδω μπορω να βοηθησω με αυτα τα δεδομενα! ;)

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πε2 μάχης η εκπαίδευση ... τς τς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 11:30:30 am »
Έχεις δίκιο, συγνώμη. Λοιπόν το μεταπτυχιακό είναι για την ευρωπαική λογοτεχνία και πολιτισμό. Ανήκει στο Αγγλικό αλλά γίνεται σε συνεργασία με άλλα τμήματα της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ, ιδιαίτερα με το Νεοελληνικό (το οποίο τελείωσα) της Φιλολογίας. Είναι ειδικά διαμορφωμένο για εργαζόμενους καθηγητές, δλδ δε γίνονται μαθήματα όλη τη σχολική χρονιά, οπότε και μόνο εργασίες μέσω mail στέλνουμε, και 6 βδομάδες στις αρχές καλοκαιριού γίνονται κάθε μέρα σεμινάρια εντατικά.

Ως ύλη για τα γραπτά ζητούσαν απλώς να εξοικειωθούμε με τη θεωρία λογοτεχνίας του 20ου αι. Έτσι δε νομίζω να μας ρωτήσουν απ'το γνωστικό κομμάτι κάτι αφού δεν είχαν πολλές απαιτήσεις στα γραπτά. Αυτά τα ολίγα. Ευχαριστώ πάντως! :)
...στη γάμπα μου να τρέμει μια ουρά...
 Αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει...

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 01:34:50 pm »
Όταν έδωσα συνέντευξη για το μεταπτυχιακό με ρώτησαν για ποιο λόγο επέλεξα να κάνω μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, γιατί προερχόμουν και γω απο άλλο τμήμα, για ποιο λόγο διάλεξα αυτό το θέμα, τι σκέφτομαι για το μέλλον, με τι συγκεκριμένα θα ήθελα να ασχοληθώ και άλλα πράγματα που είχα στο βιογραφικό (άσχετα με το αντικείμενο, για χρήση υπολογιστή, πρώτες βοήθειες κτλ, άσχετα).
 Δεν πρόκειται να σε εξετάσουν, να σε ρωτήσουν κάτι απο την ύλη, αυτό έγινε στα γραπτά. Θέλουν να δουν αν είσαι συγκροτημένο και σοβαρό άτομο και δεν ήρθες για την πλάκα σου. Καλό θα ναι να χεις ένα πλάνο πχ θέμα διπλωματικής ή που θες να εξειδικευτείς ή να τους αναφέρεις οτι υπάρχει και η περίπτωση διδακτορικού. Επίσης ένα καλό είναι να πεις οτι το πανεπιστήμιο σου δείχνει διάφορους δρόμου αλλά σε 4 χρόνια δεν γίνεται να μάθεις όλα όσα θες και το μεταπτυχιακό δίνει την ευκαιρία για περεταίρω διερεύνηση και μαθαίνεις πως να ψάχνεις, οπότε όταν μπεις στην τάξη όταν χρειάζεσαι κάτι θα ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς για να το βρεις.
Αν έχεις κάνει διπλωματική σε προπτυχιακό επίπεδο μπορεί να σε ρωτήσουν και γιατί επέλεξες αυτό το θέμα και πως πιστεύεις οτι σχετίζεται με το μεταπτυχιακό (δεν είναι απαραίτητο να σχετίζεται, μπορείς να πεις οτι γι αυτό έμαθες οτι ήθελες και τώρα θες να ασχοληθείς με κάτι άσχετο).
Κάτι που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να δεις τον οδηγό σπουδών του μεταπτυχιακού ώστε να τους πεις ποια μαθήματα σε τράβηξαν στο μεταπτυχιακό. Μην φοβάσαι, όλα στα γραπτά κρίνονται, αυτό είνα τυπικό.

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 01:56:48 pm »

Δεν πρόκειται να σε εξετάσουν, να σε ρωτήσουν κάτι απο την ύλη, αυτό έγινε στα γραπτά. Θέλουν να δουν αν είσαι συγκροτημένο και σοβαρό άτομο και δεν ήρθες για την πλάκα σου.
δεν ειναι τοσο σιγουρα αυτο...το λεω γιατι και γω έτσι πιστευα και όντως αυτό συνέβη στο πρώτο μεταπτυχιακό μου, όταν πήγα για συνεντευξη στο δευτερο όμως, πιστεύοντας πως απλά θελουν να δούν -όπως αναφερεις και συ-  αν είμαι συγκροτημένο άτομο, δε φρέσκαρα καθόλου τη βιβλιογραφία και είχε περάσει αρκετο διάστημα από τη μέρα που δώσαμε εξετάσεις.Σκέφτηκα πως επειδη γράφει συνένετυξη και όχι προφορική εξέταση δεν θα μου κάνουν εξειδικευμένες ερωτήσεις. Το αποτελεσμα ήταν να μου κάνουν πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις από την ύλη και γω να τα χάνω γιατι δε θυμόμουν!!Εγινα ρεζίλι εν ολίγοις ;Dευτυχώς τα είχα παέι πολυ καλά στα γραπτα και έιχαν μεγαλύτερο συντελεστή... ;), αλλιως δε θα περνούσα με τίποτα! δε θέλω ούτε να θυμάμαι το βαθμό της συνέντευξης :P
Ετσι λοιπόν, Panayota εγω θεωρώ πως είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένη για όλα για να μη βρεθεις προ εκπλήξεως.Ξεφύλλισε λιγο τα βιβλία σου πριν πας δεν χάνεις κάτι

Αποσυνδεδεμένος chrysa84

• Νέο μέλος
  • *
  • mer noire
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 02:30:42 pm »
   Παναγιώτα αξιοποίησε τις συμβουλές των συναδέλφων και μη μασάς! :DΚαλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!(Ανάλογη του γραπτού..Ξέρεις εσύ!  ;))        good luck!!
"εκ των διαφερόντων καλλίστην αρμονίαν"                                                            Ηράκλειτος

Αποσυνδεδεμένος partali

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 03:15:32 pm »
οντως αυτο συμβαινει.στις συνεντευξεις σου κανουν πολυ εξειδικευμενες ερωτησεις δεν σε ρωτανε μονο για τα ενδιαφεροντα σου!ειδικα την πτυχιακη σου πρεπει να την ξεκοκαλισεις!σε μια συνεντευξη με ρωτησαν κατι απο την υλη(ενω ηδη ειχαμε δωσει και γραπτες εξετασεις πανω σε αυτη την υλη).εγω προσωπικα εχω κανει 5 προσπαθειες για μεταπτυχιακο και στο ενα περασα!!(και μαλιστα σε αυτο που ηθελα περισσοτερο-στα παιδαγωγικα).για αυτο μην το βαζει κατω κανε πολλες αιτησεις παντου οπου βρισκεις.ολο κ καπου θα σε παρουν!

Αποσυνδεδεμένος sid13p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 03:44:55 pm »
δυο πραγματα συνβαινουν....ή ειστε ολοι βυσματουχοι ή μας λετε συγγνωμη κιολας μακακιες.λοιπον περυσι ειχα κανει τα χαρτια μου για mba.παιρνανε 30 και ημασταν καπου στους 70.πηγα με εναν καλο φακελο,πτυχιο πληροφορικης,καλο βαθμο στο ielts,συστατικες επιστολες και ολα τα συναφη.πηγα εδωσα και συνεντευξη.....τριχες.για ποιο λογο θελεις να το κανεις και λοιπα τραγελαφικα.μου ηρθε να τους πω ρε παιδια κατα τυχη ηρθα,ειδα φως και μπηκα.για μπουνιες οι τυποι.βγαινουν τα αποτελεσματα και ειμαι εκτος.οκ λεω δεκτο.κατσε να δω απο ποιους εχασα λοιπον.τελικα πηρανε 35.κανω μια ερευνα απο διαδικτυο,γνωστους,φιλους κτλ.απο τους 35 οι 20 ηταν νεολαιες ν.δ. και λοιπα αηδιαστικα.οι 13 πασοκ,νομαρχιες,νεολαιες και λοιπα αηδιαστικα.οι 2 ειχανε πραγματικα πολυ γερους φακελους και μπραβο τους.εμεινε εκτος φιλος μου επισης με 1 μεταπτυχιακο,1 πτυχιο με βαθμο 8 και κατι,αγγλικα και γενικος φακελο με @@.ποιους πηρανε????πηρανε λοιπον ατομο απο Π.Σ.Ε.!!!!!!!,ατομο απο κλωστουφαντουργεια κιλκις!!!!!!!,ατομο απο τει εργων συντυρησης τεχνης(ακτι τετοιο),τραγικα πραγματα δηλαδη για mba......βυσμα και παλι βυσμα θελουν οι αχρηστοι και λιγδιαριδες.εμ πληρωνεις εμ πρεπει να εχεις και βυσμα.αι στο διαολο λεω εγω...το θυμηθηκα και μου ανεβηκε η πιεση τωρα.κοπελα μου απλα τα πραγματα.αν δεν εχεις βυσμα δεν μπαινεις.πρεπει να εισαι πολυ τυχερη.και ειδικα στο ΑΠΘ.η εμπειρια μου αυτη εχει τυχει και σε αλλο κοσμο,παρα πολυ κοσμο...και οπως λενε συμπτωση επαναλμβανομενη παυει να ειναι συντομη......αλλα στα λαμογια αυτα που διοικουν τα μεταπτυχιακα ενα θα πω<<οι μερες της αυθωνιας σας ειναι μετρημενες>>....

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 04:44:35 pm »
δυο πραγματα συνβαινουν....ή ειστε ολοι βυσματουχοι ή μας λετε συγγνωμη κιολας μακακιες.λοιπον περυσι ειχα κανει τα χαρτια μου για mba.παιρνανε 30 και ημασταν καπου στους 70.πηγα με εναν καλο φακελο,πτυχιο πληροφορικης,καλο βαθμο στο ielts,συστατικες επιστολες και ολα τα συναφη.πηγα εδωσα και συνεντευξη.....τριχες.για ποιο λογο θελεις να το κανεις και λοιπα τραγελαφικα.μου ηρθε να τους πω ρε παιδια κατα τυχη ηρθα,ειδα φως και μπηκα.για μπουνιες οι τυποι.βγαινουν τα αποτελεσματα και ειμαι εκτος.οκ λεω δεκτο.κατσε να δω απο ποιους εχασα λοιπον.τελικα πηρανε 35.κανω μια ερευνα απο διαδικτυο,γνωστους,φιλους κτλ.απο τους 35 οι 20 ηταν νεολαιες ν.δ. και λοιπα αηδιαστικα.οι 13 πασοκ,νομαρχιες,νεολαιες και λοιπα αηδιαστικα.οι 2 ειχανε πραγματικα πολυ γερους φακελους και μπραβο τους.εμεινε εκτος φιλος μου επισης με 1 μεταπτυχιακο,1 πτυχιο με βαθμο 8 και κατι,αγγλικα και γενικος φακελο με @@.ποιους πηρανε????πηρανε λοιπον ατομο απο Π.Σ.Ε.!!!!!!!,ατομο απο κλωστουφαντουργεια κιλκις!!!!!!!,ατομο απο τει εργων συντυρησης τεχνης(ακτι τετοιο),τραγικα πραγματα δηλαδη για mba......βυσμα και παλι βυσμα θελουν οι αχρηστοι και λιγδιαριδες.εμ πληρωνεις εμ πρεπει να εχεις και βυσμα.αι στο διαολο λεω εγω...το θυμηθηκα και μου ανεβηκε η πιεση τωρα.κοπελα μου απλα τα πραγματα.αν δεν εχεις βυσμα δεν μπαινεις.πρεπει να εισαι πολυ τυχερη.και ειδικα στο ΑΠΘ.η εμπειρια μου αυτη εχει τυχει και σε αλλο κοσμο,παρα πολυ κοσμο...και οπως λενε συμπτωση επαναλμβανομενη παυει να ειναι συντομη......αλλα στα λαμογια αυτα που διοικουν τα μεταπτυχιακα ενα θα πω<<οι μερες της αυθωνιας σας ειναι μετρημενες>>....
Panayota μην ακους κανεναν!!
Την πρωτη φορα που θα εδινα για μεταπτυχιακο όλοι μου έλεγαν τα παραπανω "μονο με βυσμα,αλλιως ουτε για πλακα μη χασεις το χρονο σου να διαβασεις" κτλ...Τελικά είπα θα πάω και ότι γίνει.Τελικά όλα πήγαν κατ'ευχήν και χωρίς να έχω  κανέναν μα κανέναν γνωστό!!(δεν εχω λόγο να πω ψεματα σε ένα forum που δεν εκτίθομαι ονομαστικα, θα μπορούσα απλώς να σωπάσω). Ε λέω οκ ίσως έτυχε, ίσως πηραν ένα 90% με μέσον και εγω ήμουν από τις τυχερές που ... κάλυψα "κενή" θέση. Τη δευτερη φορά πήγα με λιγότερο άγχος για τα αποτελέσματα, κι'όμως ολά πήγαν επίσης καλά. Γιατι;γιατι έγραψα αγαπητή μου sid13p!!!Αυτό είναι όλο. Με διάβασμα, προσπάθεια και θέληση, χωρίς να ξέρω ούτε να με ξέρει κανένας... Και στα 2 βέβαια ο βαθμός της συνέντευξης μου δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός, θα μπορούσα να το αποδώσω στο ότι θέλανε για κάποιον διαβολικό λόγο να με ρίξουν για να ανεβάσουν άλλους,αλλά προσπαθώ να δώ πρώτα άν και που έφταιξα εγώ η ίδια για αυτό(χωρίς να αποκλείω το άλλο ενδεχόμενο) αλλά όταν μετράει για τουλάχιστον 60-80% το γραπτό και η συνέντευξη για 10-20% το πολύ, πόσο μπορεί να έχουν βίσμα όσοι μπαίνουν στα μεταπτυχιακά;;;;;
Αυτο που κάνει εντύπωση είναι ότι κάνεις λόγο για τη συνέντευξη , για τα βιογραφικά, για το βαθμό, για τους επιτυχόντες ,για τους αποτυχόντες της περίπτωσης σου...αλλά δε μας λές τίποτα για το ποιά ήταν η διαδικασία εισαγωγής. Μόνο συνένετυξη ή και γραπτά; Γιατι αν ισχυεί το δευτερο και το άτομο από την κλωστουφαντουργία έγραψε καλύτερα από σένα τότε καλά έκανε και πήρε τη θέση .
Οπως και να χει εγω δεν εθελοτυφλώ στο τι συμβαίνει γύρω μου , ξέρω και σε ποιά χωρα ζω και το τι σκαριά ανθρώπων υπάρχουν γύρω μου, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να παραδινόμαστε!και δεν μπορώ να ακούω πως σύπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!!Δεν ισχυεί πάντα!Με αυτή τη λογική θα μπορούσα να διατυμπανίζω όπου βρεθώ πως αφού πέρασα σε 2 μεταπτυχιακά χωρίς βίσμα(2/2) και έχω και την κολλητη μου που έχει πετύχει το ίδιο ακριβως χωρις καμια απολύτως γνωριμία(σε άλλες βέβαια σχολές) να θεωρήσω πως τότε όχι δεν υπάρχει κανένα βίσμα στην Ελλάδα!!!Ξερω πως δεν είναι ετσι..Υπάρχουν και τα βισματικά (ίσως είναι και τα περισσοτερα δε λέω το αντιθετο) υπάρχουν ομως και τα αλλα! ;) Και μάλιστα εγω πιστευω πως υπάρχει -ίσως- και διαχωρισμός ανάμεσα όχι μόνο σε ιδρύματα αλλά και σε σχολές, σχετικά με το θέμα αυτό.
Μην εκμηδενίζουμε,λοιπον, τα πάντα και κατα συνέπεια του συναδέλφους/συναθρώπους μας επειδή εμεις δεν ... και μάλιστα με τέτοιο οξύ ύφος σαν το δικό σου! Δεν μπορεις να απογοητεύεις κάποιον , να τον αποθαρρύνεις από το στόχο του  και να τον απομακρύνεις από τα όνειρα του με τόσο έντονο και απόλυτο τρόπο επείδη στη δική σου περίπτωση δεν έκατσε...

Αποσυνδεδεμένος partali

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 06:02:01 pm »
οντως τρελα πραγματα συμβαινουν.οπως σε μια σχολη στο αριστοτελειο που περασε ατομο σε μεταπτυχιακο χωρις να εχει περασει τα αγγλικα!! και μιλαμε να εχουν αναρτηθει τα αποτελεσματα στο ιντερνετ μπροστα στα ματια μας δηλαδη! και ενα αλλο ατομο βρεθηκε ξαφνικα στη λιστα των επιτυχοντων στα αγγλικα χωρις να υπαρχει το ονομα του στη λιστα των υποψηφιων που θα εδιναν αγγλικα! μα να εκανε 2 λαθη η γραμματεια? χλωμο.αρα κατι αλλο επαιξε.

Αποσυνδεδεμένος sid13p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 06:15:11 pm »
πρωτον δεν ειμαι γυναικα ειμαι αντρας.δευτερον βρισκεσαι μαλλον σε παροξυσμο.οτι θελω το κακο των αλλων,οτι μισω τους συνυποψηφιους μου,οτι θελω να τους σκοτωσω ,χαχαχα και αλλα.το μεταπτυχιακο που ηθελα να κανω εγω ειναι στο τει καστοριας,mba και περυσι ητανε καινουργιο.την λιστα αν θελεις στην δινω αν θελεις την βρισκεις στο διαδικτυο.ευχαριστημενη μεχρι τωρα???λοιπον,τα κριτηρια δεν ηταν γραπτα.εκανες μια εργασια στα αγγλικα,που παροτι γνωριζω αρκετα εως πολυ καλα αγγλικα πηρα και βοηθεια απο μια φιλη μου καθηγητρια αγγλικων.την εργασια την παραδωσαμε εκει και οπως καταλαβαινεις οι περισσοτεροι με την αθωοτητα που με διακρινει πηρανε σιγουρα βοηθεια σε καποιες λεξεις και φρασεις απο εξω.ηθελε χαρτι ielts με 5.5 και πανω το οποιο και ειχα.το πτυχιο της σχολης σου,πτυχιακη αν ειχες κανει (ειχα πιστευω πολυ βαρβατη πτυχιακη) και η μουφα συνεντευξη.για πες μας τωρα αγαπητη πως μπηκανε αυτα τα ατομα,οπως σε ανεφερα η λιστα υπαρχει ,αρα καλλιστα μπορεις να δεις ποσα γαλονια εχει ο καθενας απο αυτους.δεν λεω ονειροβασιες ουτε ειμαι ατομο που ασχολειται με τους αλλους,αν πετυχαινουν ή οχι.μου την δινει ομως που για να μπεις εκει θελει τον θειο να το εχεις μπαρμπα.θα μου λυσεις και μια αλλη απορια.ποιο ειναι το μεταπτυχιακο σου???μηπως και το προτιμισουμε και δουμε ασπρη μερα...και δεν ειμαι χαζος να ητανε γραπτα τα κριτηρια και να γκρινιαζα-που δεν γκρινιαζω,τρελενομαι- και να μιλουσα με αυτον τον τονο.και επισης δεν καταλαβα γιατι τα πηρες εσυ ετσι.ειπα την γνωμη μου και δεν την αλλαζω.οπως δεν την αλλαζεις και εσυ.εχω καθε δικαιωμα να κρινω την φουστια και την λαμογια.αν εσυ επειδη μπηκες τα βλεπεις αλλιως δικο σου προβλημα.θελω ομως οταν δεν μπεις καπου λογο βυσματος,να λες τα ιδια.εχετε συνηθησει βλεπω καπιοοι να τα βλεπετε ολα οπως σας βολευει.μεχρι βεβαια να σας τσουξει και εσας.τεσπα τσαμπα αναλυση και γραψιμο κανουμε μεσω πληκτρολογιου.την κοπελα δεν την ειπα μην προσπαθεις και αστους κτλ.ειπα την δικια μου σκοπια οπως την εζησα και εγω και αλλοι γνωστοι μου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)