0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια....... να εχουμε ολες μας καλη επιτυχια στον ασεπ, να τους σκισουμε και να διοριστουμε ολες
ειμαι και σαββατογεννημενη, πιανουν οι ευχες μου
Καλησπέρα! Έχω πολύ καιρό να μπω στο pde και να που το χρειάστηκα ξανά. Πέρασα τις εξετάσεις για ένα διατμηματικό μεταπτυχιακό στην Αγγλική Φιλολογία του ΑΠΘ και σε δύο μέρες θα δώσω συνέντευξη! Αρχικά νόμιζα ότι είναι τυπική διαδικασία αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι 27 οι επιτυχόντες υποψήφιοι και 15 οι θέσεις. Και αγχώθηκα λίγο (έως αρκετά)! Μήπως έχει κάποιος συνάδελφος πληροφορίες και συμβουλές? Θα ήμουν πολύ ευγνώμων...!
Δεν πρόκειται να σε εξετάσουν, να σε ρωτήσουν κάτι απο την ύλη, αυτό έγινε στα γραπτά. Θέλουν να δουν αν είσαι συγκροτημένο και σοβαρό άτομο και δεν ήρθες για την πλάκα σου.
δυο πραγματα συνβαινουν....ή ειστε ολοι βυσματουχοι ή μας λετε συγγνωμη κιολας μακακιες.λοιπον περυσι ειχα κανει τα χαρτια μου για mba.παιρνανε 30 και ημασταν καπου στους 70.πηγα με εναν καλο φακελο,πτυχιο πληροφορικης,καλο βαθμο στο ielts,συστατικες επιστολες και ολα τα συναφη.πηγα εδωσα και συνεντευξη.....τριχες.για ποιο λογο θελεις να το κανεις και λοιπα τραγελαφικα.μου ηρθε να τους πω ρε παιδια κατα τυχη ηρθα,ειδα φως και μπηκα.για μπουνιες οι τυποι.βγαινουν τα αποτελεσματα και ειμαι εκτος.οκ λεω δεκτο.κατσε να δω απο ποιους εχασα λοιπον.τελικα πηρανε 35.κανω μια ερευνα απο διαδικτυο,γνωστους,φιλους κτλ.απο τους 35 οι 20 ηταν νεολαιες ν.δ. και λοιπα αηδιαστικα.οι 13 πασοκ,νομαρχιες,νεολαιες και λοιπα αηδιαστικα.οι 2 ειχανε πραγματικα πολυ γερους φακελους και μπραβο τους.εμεινε εκτος φιλος μου επισης με 1 μεταπτυχιακο,1 πτυχιο με βαθμο 8 και κατι,αγγλικα και γενικος φακελο με @@.ποιους πηρανε????πηρανε λοιπον ατομο απο Π.Σ.Ε.!!!!!!!,ατομο απο κλωστουφαντουργεια κιλκις!!!!!!!,ατομο απο τει εργων συντυρησης τεχνης(ακτι τετοιο),τραγικα πραγματα δηλαδη για mba......βυσμα και παλι βυσμα θελουν οι αχρηστοι και λιγδιαριδες.εμ πληρωνεις εμ πρεπει να εχεις και βυσμα.αι στο διαολο λεω εγω...το θυμηθηκα και μου ανεβηκε η πιεση τωρα.κοπελα μου απλα τα πραγματα.αν δεν εχεις βυσμα δεν μπαινεις.πρεπει να εισαι πολυ τυχερη.και ειδικα στο ΑΠΘ.η εμπειρια μου αυτη εχει τυχει και σε αλλο κοσμο,παρα πολυ κοσμο...και οπως λενε συμπτωση επαναλμβανομενη παυει να ειναι συντομη......αλλα στα λαμογια αυτα που διοικουν τα μεταπτυχιακα ενα θα πω<<οι μερες της αυθωνιας σας ειναι μετρημενες>>....