0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξερω φιλε μου πως δουλεψατε ..και τι ειδικοτητα εισαι....Εγω ξερω οτι οταν τελειωσα το 2013, μπηκα σε πινανα μηδενικης. Οι πιο παλιοι συναδελφοι ας με επιβεβαιωσουν...
Μπας θέλει να φέρει γραπτό Ασεπ έτσι ώστε οι μόνιμοι να πηγαίνουν με Ασεπ και οι αναπληρωτές με προσοντολογιο?
Αυτό να ξέρεις είναι το πιο δίκαιο. Αναπληρωτές όπως πριν, η προϋπηρεσία να φαίνεται αμέσως κλπ. Και μόνιμους με ασεπ καθε όποτε Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει από ο,τι φαίνεται. Δείτε ότι προσλαμβάνει με τοπικές προσκλήσεις χωρίς όμως να μοριοδοτειται η προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί με αυτόν τον τρόπο.
Εγώ δεν εννοώ με τοπικές προσλήψεις, απλά οι πίνακες να βγαίνουν εκτός ΑΣΕΠ όπως γινόταν εδώ και 10ετια με δουλειά από διευθύνσεις και όχι από ασεπΣτάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, κατάλαβα. Απλά το γεγονός ότι βλέπουμε ότι στις τοπικές προσκλήσεις που φτιάχνονται πίνακες εκτός ΑΣΕΠ δε μοριοδοτειται η αποκτειθησα με αυτόν τον τρόπο προϋπηρεσία πάει να πει ότι για να μοριοδοτειται η προϋπηρεσία πρέπει να έχεις περάσει από το ΑΣΕΠ.
Ο ΑΣΕΠ στους αναπληρωτές μπήκε πέρυσι και πριν υπήρχε μέχρι κάπου το 2009, όλα τα ενδιάμεσα χρόνια δεν υπήρχε ΑΣΕΠ, υπηρχαν μόνο οι διευθύνσεις άλλα το σύστημα ήταν πανελλήνιο κανονικά και όχι σε τοπικό επίπεδο απλά έπρεπε εσύ κάθε καλοκαίρι Α κάνεις ξανά αίτηση για πίνακες και να καταθέσεις δικαιολογητικά και προϋπηρεσία για να σε βάλουν στους πίνακες. Ιδιο πράγμα ακριβώς δλδ με τώρα απλά δεν το έκανε ο ΑΣΕΠ. Και σαφώς αυτή η προϋπηρεσία μέτρησε κανονικά τώρα που έγινε ΑΣΕΠ. Μια χαρά γίνεται δλδ και με αυτόν τον τρόπο και δούλευε το σύστημα άνετα επί 10+ χρόνια, και φαινόταν η προϋπηρεσία σου αμέσως όποτε ανεβαίνεις με την μια για να πας πιο κοντά σπίτι σου, όχι σαν τώρα που δουλέψαμε πέρυσι με τα χίλια ζόρια, ένα κάτι άτομα πάνω από εμας δεν δούλεψαν και φέτος ήταν πάλι από πάνω μας στους πίνακες....Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk